Teaser Video: Hyundai Veloster

Σχετικά άρθρα

Το Hyundai Veloster μπορεί να μην σου λέει κάτι αλλά μετά από 1 μήνα περίπου είμαι σίγουρος ότι θα το θυμάσαι σίγουρα αφού οι Κορεάτες θα το παρουσιάσουν στο Detroit. Το πρώτο teaser video ήδη παίζει ελεύθερο στο YouTube και παρότι δεν μας δείχνει σχεδόν τίποτα από την σχεδίαση του μας αναφέρει όμως μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Βασισμένο στο πρωτότυπο Veloster που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Σεούλ το 2007, διαθέτει κινητήρα άμεσου ψεκασμού, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη με την μέση κατανάλωση του να είναι μόλις 5.8 λίτρα/100 χλμ.

Ο κινητήρας του, παρότι ακόμη τίποτα δεν είναι επίσημο, φημολογείται ότι είναι ένας τετρακύλιδρος 1600αρης απόδοσης 122 ίππων με 15.5 κιλά ροπής. Αργότερα θα προστεθεί και η turbo έκδοση του με την ιπποδύναμη του να κυμαίνεται γύρω στα 177 άλογα. Ντεμπούτο θα κάνει στις 10 του Γενάρη όπου τότε θα μάθουμε τα πάντα για το νέο αυτοκίνητο της Hyundai.

http://www.youtube.com/watch?v=wmcDLgotMbI

[Πηγή: YouTube, Hyundai]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...