Η Lamborghini φαίνεται ότι δεν σταματά να κατασκευάζει καινούργια supercars. Οι τελευταίες φήμες εκεί έξω θέλουνε την εταιρία να κατασκευάζει ένα αυτοκίνητο ώστε να γιορτάσει τα 50στα της γενέθλια το 2013.

Στην γειτονική Ιταλία λοιπόν, στην Sant’Agata Bolognese, τα κεφάλια της Lambo έχουνε βάλει κάτω το κεφάλι και σχεδιάζουν το αυτοκίνητο αυτό. Μην σου φαίνεται παράξενη η κίνηση αυτή της Lamborghini αφού οι Ιταλοί το έχουνε ξανακάνει τόσο με την Countach, που την παρουσίασαν για τα 25τα γενέθλια, με την Diablo SE30 για τα 30στα αλλά και με την Murcielago για τα 40στα γενέθλια της

Επειδή τα 50στα γενέθλια είναι περισσότερο σημαντικά από τα υπόλοιπα μιας και συμπληρώνονται μισός αιώνας ζωής οι Ιταλοί θέλουνε να κατασκευάσουν κάτι πραγματικά το εντυπωσιακό. Πολλές πληροφορίες δεν έχουνε γίνει γνωστές αλλά οι φήμες θέλουν το αυτοκίνητο αυτό να είναι είτε η έκδοση δρόμου της Sesto Elemento είτε κάποια ειδική έκδοση της Aventador LP700-4. Όπως και να έχει είναι νωρίς ακόμη για να βγάλουμε συμπεράσματα σχετικά με το τι πραγματικά ετοιμάζουν οι άνθρωποι της Lamborghini. Υπομονή, έχουμε ακόμη 2 χρόνια μέχρι να το μάθουμε!

[Πηγή: gtspirit]