Η BMW σίγουρα έχει ίσως, τα καλύτερα θωρακισμένα οχήματα της αγοράς. Ποιοι τα αγοράζουν αυτά; Άνθρωποι υψίστης ασφαλείας που θέλουνε πάντα να νοιώθουν ασφαλής. Η BMW θέλοντας να μας δείξει πόσο ασφαλή είναι τα αυτοκίνητα της, γύρισε ένα video σε μία πρώην Σοβιετική στρατιωτική βάση στην Ανατολική Γερμανία. Σε αυτό τα θωρακισμένα X5 Security Plus και 7 Series High Security, δοκιμάζονται σε ακραίες συνθήκες. Τα οδηγεί ο εκπαιδευτής οδηγός, Klaus Heimerl, ο οποίος δείχνει στους οδηγούς αλλά και στο προσωπικό ασφαλείας το πως να αποφύγουν επικίνδυνες καταστάσεις όπως ενέδρες, πυροβολισμούς, βόμβες και άλλα τέτοια που μπορεί να συμβούν στην ζωή ενός πλούσιου ανθρώπου. Τώρα που το βλέπω το video, δεν θέλω να γίνω πλούσιος αν είναι να περνάω τόσα! :lol:

[Πηγή: BMW]

 • cfu

  Εγω θα ηθελα να εχω αυτη τη δουλεια των εκπαιδευτων!!!!

  • Γιάννης

   Και εγώ…

 • Πολύ ζημιά για το τίποτα.! Κρίμα τα αυτοκίνητα, σιγά το ειδικών συνθηκών video.?!?

  • cfu

   Δεν ειναι κριμα τα αυτοκινητα
   μια μερα αυτες οι δοκιμες μπορει να σωσουν τη ζωη απο καποιο ανθρωπο
   οι δοκιμες στα αυτοκινητα πρεπει να γινονται χωρις κοστος.

 • Yiannis K

  Ηλίθια κινηματογραφικά σενάρια.
   
  Αναλυτικά για τα σενάρια:
  1. Το ανιψάκι μου που είναι 3 χρονών θα σκεφτόταν ότι με ένα αυτοκίνητο από πίσω θα τον εγκλώβιζε καλύτερα απ’ ότι μ’ έναν μασκοφόρο με όπλο..
  2. Είναι δυνατόν να κάνεις road block και να αφήσεις κενό 2,5 μέτρα ανάμεσα στο κιγκλίδωμα και το μπλόκο; Ούτε όταν παίζαμε με lego, playmobil και matchbox δεν κάναμε τέτοιες μαλακίες!
  3. Όλη η αξία του σεναρίου εξανεμίζεται την στιγμή που φαίνεται από τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου ότι η ίδια η ομάδα της BMW το έχει δοκιμάσει 25 φορές στα γυρίσματα του video.
  4. Και το καλύτερο όλων. Οδηγάς σε ένα δρόμο και γίνεται έκρηξη στα δεξιά:
  α. Συνεχίζεις να οδηγάς ευθεία.
  β. Κάνεις αριστερό ελιγμό.
  γ. Κάνεις δεξιό ελιγμό.

  • τα πάντα γίνονται για marketing :P :D τώρα αν το σενάριο μπάζει άλλο αυτό :P