Teaser Photo: Mercedes GP W02

Σχετικά άρθρα

Μπορεί να μην έχει παρουσιαστεί επίσημα, όμως η Mercedes GP, έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία της νέας W02 για το 2011.

Από την rendering φωτογραφία βλέπουμε ότι το μονοθέσιο δεν παρουσιάζει μεγάλες διαφορές σε σχέση με την W01, τουλάχιστον στο μπροστινό μέρος. Το ρύγχος έχει ανασηκωθεί κατά αρκετά εκατοστά και η εμπρός αεροτομή είναι σχεδόν ίδια με αυτή της W01. Ελαφρώς αλλαγμένα είναι τα πλευρικά τοιχώματα της αεροτομής, καθώς το οριζόντιο προς τα κύρια πτερύγια της αεροτομής (εκεί που έχει λίγο κόκκινο χρώμα), έχει μεγαλύτερη κλίση έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη σταθερότητα του μπροστινού μέρους.

Η απουσία των pod wings είναι εμφανής, αλλά η λογική λέει πως σίγουρα θα τοποθετηθούν, αν δεν υπάρχουν ούτε στην επίσημη παρουσίαση. Στην περιοχή των καλυμμάτων των ψυγείων υπάρχει μεγαλύτερο “σκάψιμο”, όπως επίσης η εισαγωγή αέρα του κινητήρα είναι όπως όλων των ομάδων, αφού η Mercedes αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την περσινή σχεδίαση, λόγω της απαγόρευσης που επιβάλουν οι κανονισμοί.

Υπάρχουν επίσης, πιο έντονες γαλάζιες επενδύσεις με το λογότυπο της Petronas τόσο στην εμπρός και πίσω αεροτομή, όσο και στην περιοχή γύρω από τα ψυγεία, όπως μπορούμε να διακρίνουμε.

* Όποιος την θέλει σε μεγαλύτερη ανάλυση (6.000px x 4.000px) ας αφήσει σχόλιο να του την στείλω.

[Πηγή: Mercedes GP]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...