Ο Webber “καρφώνει” τον Schumacher

Σχετικά άρθρα

Ο Michael Schumacher σημείωσε τον καλύτερο χρόνο της 2ης μέρας στις δοκιμές τις χερέθ και τον 2ο καλύτερο όλου του τεστ. Κάποιοι θεώρησαν ότι ο Schumi έχει βρει τον καλό του εαυτό, όπως και η Mercedes την χαμένη ανταγωνιστικότητα που της έλειπε το 2010.

Η πρώτη θέση όμως, φαίνεται πως δεν άρεσε στον Mark Webber. Ο Αυστραλός οδηγός για άλλη μια φορά δεν μάσησε τα λόγια του και δήλωσε:

Ήταν 2 (!) δευτερόλεπτα μακριά από τον ρυθμό. Μάλλον ήταν ένα μικρό σόου για τον Γερμανό. Η πολύ μαλακή γόμα είναι η ταχύτερη, αλλά διαρκεί μόνο για 1 γύρο.

Ο πολυπρωταθλητής εξήγησε ότι δεν έγραψε τον ταχύτερο χρόνο για να διαλυθούν οι φήμες σχετικά με την απόδοση της W02, που όμως και ο ίδιος ο Γερμανός έχει ανησυχίες.

Ήμουν σε ένα stint 10 γύρων και δεν ξέρω αν μπορείτε να το πείτε μικρό. Είναι επίσης αλήθεια, ότι δεν είμαστε η μόνη ομάδα που έχει δοκιμάσει την πολύ μαλακή γόμα.

Και ο Felipe Massa είπε την γνώμη του σχετικά με τον καλύτερο χρόνο του Schumacher. Ο Βραζιλιάνος είπε για τον πρώην team-mate του:

Ο Schumi μπροστά; Αυτό δεν είναι είδηση, έχει κερδίσει περισσότερα από εμάς.

Τα 2 δευτερόλεπτα που αναφέρει ο Webber είναι υπερβολικά. Όμως, σε σύγκριση χρόνων, φάνηκε ότι ο Schumacher ήταν 1 δευτερόλεπτο στον γύρο πιο αργός από τον Αυστραλό της Red Bull. Η αυστριακή ομάδα κρύβει πολύ καλά την δυναμική της RB7, που σύμφωνα με τον Helmut Marko θα έριχνε γύρο σε όλα τα άλλα μονοθέσια!

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...