Την λήψη της απόφασης για το Μπαχρέιν επιθυμεί την Τρίτη ο Bernie

Σχετικά άρθρα

Ο αγώνας στο Μπαχρέιν έχει αναβληθεί και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του. Ξέραμε ότι η απόφαση θα παρθεί σύντομα, όμως τώρα ο Bernie Ecclestone δηλώνει πως θέλει να αποφασίσει την Τρίτη για το που θα τοποθετηθεί ο αγώνας στο πολύ στενό πρόγραμμα της Formula 1.

Ελπίζω ότι θα επικρατήσει ειρήνη και ότι θα βρούμε μια ημερομηνία. Αν τα πράγματα έχουν ηρεμήσει στο Μπαχρέιν, θα πάμε εκεί.

Τώρα, αν αναρωτιέσαι γιατί την Τρίτη και όχι μια άλλη μέρα, θα σου πω ότι την εκείνη την ημέρα συνεδριάζει το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της FIA στο Παρίσι.

Ο Βρετανός έχει προτείνει να γίνει ο αγώνας τον Αύγουστο, όμως φαίνεται πως οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην έρημο του Sakhir εκείνη την περίοδο δεν είναι κάτι που αρέσει στις ομάδες και τους θεατές.

Λέγεται πως μια πιθανή ημερομηνία είναι η 20η Νοεμβρίου, μία εβδομάδα μετά από τον αγώνα στο Abu Dhabi. Στην περίπτωση αυτή όμως ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς στο Interlagos της Βραζιλίας θα μετατεθεί για τις 4 Δεκεμβρίου, 2 εβδομάδες μετά δηλαδή, έτσι ώστε οι ομάδες να έχουν αρκετό χρόνο για να μεταφερθούν 10.000 χιλιόμετρα πιο μακριά.

[Πηγή: motorsport | Photo copyright: John Moore/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα