Νέα πλατφόρμα ετοιμάζει η Saab για το 9-3

Σχετικά άρθρα

H Saab φαίνεται ότι ετοιμάζει νέα πλατφόρμα για την επόμενη γενιά του 9-3 πετάγονταν έτσι από πάνω του την πλατφόρμα Epsilon για χάρη μιας νέας αρθρωτής πλατφόρμας που φέρεται ότι χρησιμοποιήθηκε στο πρωτότυπο Phoenix. Το Autocar αναφέρει ότι η πλατφόρμα αυτή, είναι αρκετά ευέλικτη και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αυτοκίνητα μήκους από 4.2 έως 5.5 μέτρα. Κατασκευάζεται με την βοήθεια της Scania, η οποία βοηθά την εταιρία ώστε να δημιουργήσει μια μελλοντική πλατφόρμα που θα μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί για πολλές γενιές χωρίς σημαντικές αλλαγές στον σχεδιασμό της. Πάνω στην ίδια πλατφόρμα θα κατασκευαστούν και τα επόμενα 9-5 αλλά και 9-4X.

H πλατφόρμα θα χρησιμοποιεί ανάρτηση με γόνατα MacPherson μπροστά και μια πολλαπλών συνδέσμων πίσω, με 5 ενώσεις αγωνιστικού στυλ. Αν όλα πάνε σύμφωνα με τον σχεδιασμό, η νέα πλατφόρμα θα κάνει ντεμπούτο στην επόμενη γενιά της 9-3 που θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο του 2012.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...