Είχα αναρωτηθεί αν ο Lewis Hamilton θα απαντούσε στα λεγόμενα του Horner γι’ αυτόν. Ίσως να έχει απαντήσει έμμεσα, αλλά τώρα έρχεται μια ξεκάθαρη και αρκετά αποστομωτική απάντηση από τον 26χρονο. Αν αναρωτιέσαι τι είπε, ρίξε μια ματιά παρακάτω.

Η Red Bull δεν είναι κατασκευαστής, είναι μια εταιρεία με ποτά. Είναι μια εταιρεία ποτών σε σχέση με την ιστορία της McLaren και της Ferrari. Δεν ξέρω τι σχέδιο έχουν. Η ομάδα μας προσπαθεί να γίνει ένας μεγαλύτερος κατασκευαστής, σαν τη Ferrari, και μπορώ να δω την ομάδα μου να γίνεται σε απίστευτα λίγο χρόνο. Είναι καθαρά μια αγωνιστική ομάδα.

Ο “Billion Dollar Man” ισχυρίζεται ότι η Red Bull είναι η ταχύτερη ομάδα, αλλά δεν πιστεύει ότι θα συνεχίσει να είναι στην πρώτη θέση και τα επόμενα χρόνια.

Είμαι 100% σίγουρος πως ούτε η McLaren, ούτε η Ferrari θα αφήσουν να συμβεί αυτό. Δεν είναι εδώ για τόσο μεγάλο διάστημα σαν τις ομάδες μας. Οι ομάδες μας έχουν κατακτήσει την κορυφή και την έχουν κρατήσει. Για πολλά, πολλά χρόνια η McLaren και η Ferrari ήταν στην κορυφή και τώρα μια ομάδα προσπαθεί να μας ρίξει από εκεί. Αλλά είμαι βέβαιος ότι καθεμιά θα κάνει τα πάντα για να διατηρηθεί στην κορυφή.

Ο Βρετανός πέταξε μπηχτές για την RBR, καθώς θεωρεί ότι η αυστριακή ομάδα δεν δίνει ίσες ευκαιρίες στους οδηγούς της.

Νομίζω ότι είναι καθαρά νούμερο 1 οδηγός (για τον Vettel). Έτσι φαίνεται απ’ έξω. Και ο Mark δεν το έχει πει; Το λέει και ο ίδιος και έτσι φαίνεται απ’ έξω.

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: Paul Gilham/Getty Images]