Video: Η δίωξη ναρκωτικών της Αμερικής κατέσχεσε supercars αξίας 4 εκατ. δολαρίων

Σχετικά άρθρα

Την DEA λίγο πολύ όλη την ξέρουμε από κάποια ταινία του Hollywood. Η δίωξη ναρκωτικών των ΗΠΑ τον περασμένο Φεβρουάριο φαίνεται ότι κατάσχεσαι στη Νότια Φλόριντα ότι βρήκε μέσα σε μια αποθήκη που ερευνούσε. Τι βρήκε; Εκτός από 22 άτομα και 2.2 εκατ. δολάρια σε μετρητά, μέσα στην αποθήκη υπήρχαν συνολικά 70 αυτοκίνητα, ανάμεσα τους και πάρα πολλά supercars.

Ο χρήστης Speedracer38 του YouTube ήταν περαστικός από το χώρο και ανέβασε το εν λόγω video που βλέπουμε εδώ. Στην περιγραφή του video αναφέρει:

Περίπου πριν από ένα μήνα στο δρόμο για την δουλειά συνάντησα κάτι που μου θύμισε ταινία. Υπήρξε μια αποθήκη γεμάτη με supercars και muscle cars τα οποία όλα είχαν κατασχεθεί από την DEA και την US Marshalls. Συνολικά η αξία των αυτοκίνητων πρέπει να ξεπερνά τα 4 εκατ. δολάρια και δυστυχώς δεν πρόλαβα να γράψω και τα υπόλοιπα supercar που κατασχέθηκαν τα οποία ήταν μια Mercedes-Benz SLR McLaren Roadster, μια Dodge Viper SRT-10 ACR, μια Lamborghini Diablo Roadster, και μια Rolls Royce Drophead.

Λογικά όλα τα αυτοκίνητα θα βγούνε σε πλειστηριασμό κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα χρόνια.

[Πηγή: YouTube, justice.gov]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...