Ο Hamilton λέει ότι η Red Bull έχει εύκαμπτη μπροστά αεροτομή

Σχετικά άρθρα

Δεν ήταν μόνο ο Hamilton που παρατήρησε ότι κάτι συμβαίνει με την μπροστά αεροτομή της Red Bull στην Αυστραλία. Ο Βρετανός όμως είναι ο πρώτος από τους πιλότους που μιλά για το θέμα και αναφέρει ότι η εμπρός πτέρυγα της Red Bull RB7 “λυγίζει” κατά την διάρκεια του γύρου. Συγκεκριμένα ο Hamilton αναφερόμενος σε δημοσιογράφο της Bild ανέφερε:

Έχεις δει την εμπρός πτέρυγα του Vettel; Είτε θα κλείσει το κενό στους κανονισμούς είτε θα την αντιγράψουμε όλοι.

Η FIA πέρυσι είχε κάνει νέο τεστ ελαστικότητας της μπροστά αεροτομής διπλασιάζοντας το φορτίο στα άκρα. Ο Helmut Marko της Red Bull ερωτώμενος σχετικά με την μπροστά αεροτομή δήλωσε:

Συμβαίνει ότι συνέβαινε και πέρυσι. Εμείς και η FIA το έχουμε δοκιμάσει ξανά και ξανά, και κάθε φορά η μπροστά αεροτομή περνά το τεστ.

Τώρα τι θα γίνει δεν μένει παρά να δούμε στο μέλλον. Το ότι η Red Bull έχει κάποια καινοτομία είναι δεδομένο αλλά το τι ακριβώς ακόμη είναι μυστικό.

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: McLaren/HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...