Στην Αυστραλία, η απόδοση της 150° Italia ήταν μία από τις αρνητικές εκπλήξεις. Ο προβληματισμός στο ιταλικό στρατόπεδο είναι εμφανής, ελπίζοντας ότι στον προσεχή αγώνα της Μαλαισίας τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Οι άνθρωποι της Scuderia στηρίζονται στην διαφορετική φύση της πίστας και όχι στην βελτίωση της απόδοσης του μονοθεσίου. Σύμφωνα με τον Fernando Alonso, αυτό θα έχει κάποιες αναβαθμίσεις, αλλά θα είναι μικρές και σίγουρα δεν θα είναι το μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. Δες τι γράφει ο “El Nano” στο site της Ferrari:

Θα επανεξετάσουμε το πως πήγε το Σαββατοκύριακο μας στη Μελβούρνη και θα συζητήσουμε τις προετοιμασίες μας για τη Σεπάνγκ. Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε το επίπεδο της απόδοσής μας, αλλά ξέρουμε επίσης, ότι ο αγώνας στην Αυστραλίας δεν ήταν καταστροφικός. Θα έχουμε μερικές αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο, αλλά δεν είναι τίποτα πολύ σημαντικό ή το κλειδί για να κάνουμε άλματα όσον αφορά την απόδοση μας.

Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο έργο μας και να καταλάβουμε πως θα πάρουμε όλες τις δυνατότητες από την 150° Italia, και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν πολλά. Είναι άσκοπο να κάνουμε προβλέψεις για το πως θα εξελιχθεί το Σαββατοκύριακο. Απλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.

[Πηγή: Ferrari]