Δηλώσεις του Vettel για τον αγώνα της Μαλαισίας

Σχετικά άρθρα

Ο Sebastian Vettel πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του και αν συνεχίσει έτσι θα είναι το βασικό φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Γερμανός δεν αντιμετώπισε προβλήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, ουσιαστικά δεν απειλήθηκε ποτέ και έφτασε στην 4η συνεχόμενη νίκη (από το 2010). Δες τι δήλωσε ο Πρωταθλητής:

Το ξεκίνημα ήταν καθοριστικό. Νόμιζα ότι ξεκίνησα καλά, αλλά μετά είδα τον Lewis να είναι πίσω μου. Έμεινα έκπληκτος πηγαίνοντας στην πρώτη στροφή, και ξαφνικά είδα κάτι μαύρο στους καθρέφτες μου. Ήξερα ότι ήταν μια Renault. Το πρώτο stint ήταν καλό, καθώς γύρο με τον γύρο άνοιγα την διαφορά. Ο αγώνας συνολικά ήταν πολύ διαφορετικός σε σχέση με αυτό που είδαμε πριν από δύο εβδομάδες. Ήταν πολύ πιο κοντά και είχαμε περισσότερα pit stop που οφείλεται στα ελαστικά.

Με τα pit stop, δεν θέλεις να είσαι ο πρώτος που θα μπει, καθώς θέλεις να κάνεις όσα pit stop είναι δυνατό, αλλά δεν θέλεις να μπει κάποιος πριν από σένα και να πάρει πλεονέκτημα με τα νέα ελαστικά. Δεν ήταν εύκολος αγώνας, αλλά στο τελευταίο stint ο Lewis είχε πρόβλημα που τον πήγε πίσω από τον Jenson. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το σημερινό αποτέλεσμα. Λατρεύω αυτό που κάνω, και νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να είναι πιο χαρούμενος σε αυτή τη φάση.

Ήταν κοντά, έτσι έπρεπε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να συνεχίσουμε να πιέζουμε, αλλά τα παιδιά ξέρουν τον δρόμο προς τα μπροστά και δεν ανυσηχώ. Αλλά σήμερα θα το απολαύσουμε και είμαστε πολύ περήφανοι.


[Πηγή: Red Bull Racing | Photo copyright: Red Bull Racing/Paul Gilham/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...