O Perez έχει στόχο να οδηγήσει για τη Ferrari το 2012!

Σχετικά άρθρα

Το ντεμπούτο του στην Formula 1 ήταν εξαιρετικό, αφού ήταν η έκπληξη του αγώνα της Αυστραλίας με την απίστευτη διαχείριση ελαστικών που είχε σαν αποτέλεσμα να κάνει μόνο 1 pit stop. Στην Μαλαισία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, αλλά φαίνεται πως έχει ακόμα πολλά να μας δείξει. Ο λόγος για τον Sergio Perez, ο οποίος μάλιστα στοχεύει να οδηγήσει για τη Ferrari το 2012!

Αν έπρεπε να το πω, δεν θα ήθελα να πω ψέματα. Σίγουρα είναι όνειρο να οδηγήσω κάποια μέρα γι’ αυτούς. Είναι πολύ νωρίς για να το πω. Νομίζω ότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για μένα, πολλά να μάθω και πολλή δουλειά να κάνω. Ελπίζω να μπορέσω να είμαι έτοιμος για κάτι τέτοιο στο τέλος της χρονιάς.

Αισιόδοξες δηλώσεις από τον συμπαθή Μεξικανό, αλλά γιατί όχι; Ξέρει πολύ καλά ότι το 2011 θα είναι καθοριστικό για το μέλλον του Massa στην ιταλική ομάδα και ήδη αρχίζει να “φλερτάρει” με τους κόκκινους. Προσωπικά, θεωρώ ότι αν ο 21χρονος επαναλάβει εμφανίσεις αντίστοιχες της Αυστραλίας θα κάνει πολλά “κόκκινα” -και όχι μόνο- μάτια να γυρίσουν προς το μέρος του.

[Πηγή: GMM | Photo copyright: REUTERS/Tim Chong]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...