Alonso: Μπορούμε το βάθρο

Σχετικά άρθρα

Στη Ferrari ήξεραν ότι θα έχουν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο. Ο ρεαλιστικός στόχος της ομάδας είναι το βάθρο, καθώς ξέρουν ότι είναι πολύ δύσκολο στην παρούσα φάση να παλεύουν για νίκες. Με οδηγό τον αγώνα στη Μαλαισία, ο Fernando Alonso ελπίζει ότι η στρατηγική και η διαχείριση των ελαστικών θα του επιτρέπουν να κάνει κάτι καλό στον αυριανό αγώνα, και γιατί όχι ν’ ανέβει στο βάθρο.

Δεν περίμενα περισσότερα από τις κατατακτήριες. Η 5η και 6η θέση αντιπροσωπεύουν το μέγιστο που μπορούμε να επιδιώκουμε με τη σημερινή μας κατάσταση. Ξέραμε ότι για την Red Bull και τη McLaren, αλλά είδαμε βελτίωση από τη Mercedes, και η κατάσταση είναι τώρα ακόμα δυσκολότερη. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας. Είμαστε εξαιρετική ομάδα και ξέρουμε πως να αντιδράσουμε. Χθες, δοκιμάσαμε κάποια νέα μέρη, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να τα χρησιμοποιήσουμε στον αγώνα. Ελπίζουμε να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα στην Τουρκία.

Θα έβαζα στην ομάδα 10 στα 10 για το πως κατάφεραν να διαχειριστούν τις κατατακτήριες στους πρώτους 3 αγώνες. Είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις τον συμβιβασμό μεταξύ του να ρισκάρεις και να είσαι συνετός, και ήδη έχουμε κάνει λάθη που κόστισαν πολύ σε κάποιους οδηγούς αυτές τις 3 περιόδους. Αυτή τη στιγμή δεν θα πρέπει να δοκιμάσουμε κάτι έξυπνο, αλλά να κάνουμε τα πράγματα απλά.

Νομίζω ότι το βάθρο είναι ακόμα μέσα στις δυνατότητές μας. Φέτος υπάρχουν περισσότερες μεταβλητές, όπως η φθορά των ελαστικών και η χρήση του DRS και μπαίνουν στο παιχνίδι την ώρα του αγώνα, όπως είδαμε στους δύο πρώτους αγώνες. Αύριο μπορεί να είναι λίγο πιο ζεστά σε σχέση με σήμερα, οπότε θα δούμε αν αλλάξει κάτι, αν δεν το πιστεύω. Η στρατηγική είναι πολύ σημαντική για το τελικό αποτέλεσμα.

[Πηγή: Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...