Απογοήτευση για τον Webber

Σχετικά άρθρα

Ο Mark Webber δεν τα πήγε καθόλου καλά στις κατατακτήριες, και αύριο θα ξεκινήσει από την 18η θέση, αφού απέτυχε να περάσει στο Q2. Ο Αυστραλός επέλεξε τα σκληρά ελαστικά για τις προσπάθειές του στο Q1, όμως δεν μπόρεσε να τα κάνουν να δουλέψουν σωστά με αποτέλεσμα να ξεκινά από την 9η σειρά, με το καλύτερο μονοθέσιο του grid. Αν θέλει να έχει καλή συγκομιδή, θα πρέπει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί και σίγουρα να είναι πιο γρήγορος απ’ ότι ήταν σε Μαλαισία και κυρίως σε Αυστραλία.

Είναι μια πολύ απογοητευτική μέρα. Δεν είχαμε καλό FP3 και Q1 και το πληρώσαμε στο τέλος της ημέρας. Νομίζαμε ότι θα έχουμε αρκετή διαφορά για να βάλουμε τα σκληρά ελαστικά, έχουμε το ρυθμό, αλλά δεν μπόρεσα να κάνω τα ελαστικά μου να δουλέψουν στον δεύτερό μου γύρο. Θα δούμε τί μπορούμε να κάνουμε απόψε, αλλά μπορώ να πάω μπροστά. Δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που ήμουν εκτός από το Q1. Έχει περάσει πάρα πολύς καιρός, γι’ αυτό ήταν μια κακή μέρα για μας.

[Πηγή: Red Bull Racing | Photo copyright: Red Bull Racing/Paul Gilham/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...