Τελευταία πολύς ντόρος γίνεται με τον αν ο Lewis Hamilton θα συνεχίσει την καριέρα του με τη McLaren μέχρι αυτή να φτάσει στο τέλος της. Ο αγωνιστικός διευθυντή της Red Bull, Christian Horner, έχει εκθειάσει το ταλέντο και την ταχύτητα του Βρετανού, τονίζοντας παράλληλα ότι θα ήταν δύσκολο να συνυπάρξει στην ίδια ομάδα με τον Sebastian Vettel.

Φυσικά, η McLaren θέλει να κρατήσει για πάντα τον Hamilton, καθώς το έχει κάνει γνωστό μέσω του προέδρου της, Martin Whitmarsh. Ο ίδιος ο 26χρονος έχει τονίσει πως αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται να πάει πουθενά, αλλά δεν αποκλείει τίποτα για το μέλλον. Τώρα η ερώτηση για τον “Billion Dollar Man” είναι, αν θα πήγαινε ποτέ στη Ferrari, ωστόσο, ο Βρετανός απαντάει με χιουμοριστικό τρόπο.

Όλα είναι δυνατά. Θα μπορούσα να αλλάξω τα σκουλαρίκια μου, να μεγαλώσουν τα μαλλιά μου, ή να ξεκινήσω να ντύνομαι σαν τον Schumacher. Ποιος ξέρεις;

Ο Lewis ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά ότι θέλει να συνεχίσει να οδηγεί για τη McLaren.

Η καρδιά μου λέει να μείνω εδώ. Ήρθα στη McLaren όταν ήμουν 11 χρονών. Θέλω να είμαι ο πιο επιτυχημένος οδηγός με αυτή την ομάδα και είμαι χαρούμενος που θέλουν να με κρατήσουν.

Ο Βρετανός είναι πιο έμπειρος σε σχέση με την πρώτη του σεζόν στη Formula 1 και δηλώνει για το λάθος που είχε κάνει στην Κίνα το 2007, όταν έμεινε ακινητοποιημένος στην αμμοπαγίδα στην είσοδο του pit lane:

Έχω κάνει λιγότερα λάθη και έχω πάρει λιγότερες ηλίθιες αποφάσεις τώρα, βασιζόμενος στην εμπειρία μου και όχι μόνο στο ένστικτο μου.

[Πηγή: GMM]