Ο Christian Horner αναφέρεται ξανά στον Lewis Hamilton, και μάλιστα τα λόγια του είναι άκρως κολακευτικά για τον “Billion Dollar Man”. Ο Βρετανός, αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull, ξαναλέει ότι το διάστημα που ο Hamilton θα οδηγεί για λογαριασμό της McLaren είναι μικρό. Επίσης, ο Horner υπογράμμισε πως θα ήταν δύσκολο να διαχειριστούν μια πιθανή συνύπαρξη του Vettel με τον Hamilton. Οι δηλώσεις του:

Αν θέλει να τρέξει για την Red Bull, δεν μπορείς να αγνοήσεις έναν οδηγό σαν αυτόν. Όμως, κατανοώ ότι έχει πολυετές συμβόλαιο με τη McLaren και γω λέω ότι θα είναι εκεί για λίγο καιρό ακόμα. Ο Lewis είναι ένας θαυμάσιος και ταλαντούχος οδηγός. Προφανώς είναι χαρούμενος στη McLaren. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τους οδηγούς που έχουμε. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα.

Για να υπάρξει οποιαδήποτε σχέση, θα πρέπει να υπάρξει θέληση και από τις δύο πλευρές. Αυτό είναι που κάνει τη σχέση μας με τους οδηγούς μας τόσο καλή. Ο Sebastian είναι στη Red Bull από τα 12 του. Στο μέλλον δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα, αλλά θα πρέπει να υπάρξει ισχυρή θέληση και από τις δύο πλευρές για να κάνεις κάτι σαν αυτό.

Είναι δύσκολο να προβλέψω πως μπορεί να είναι η σχέση δύο οδηγών σαν τον Lewis και τον Sebastian στην ίδια ομάδα. Μπορεί να γίνει πυροτέχνημα, όπως είδαμε ότι έγινε με τον Fernando Alonso και τον Lewis.

Ο Βρετανός ρωτήθηκε μήπως με τα σχόλιά του υπονοεί ότι ο Webber δεν είναι τόσο καλός οδηγός όσο ο Hamilton. Καλά, μην περιμένεις καμιά περίεργη απάντηση.

Σίγουρα όχι. Ο Vettel και ο Webber βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια της καριέρας τους και αλληλοσυμπληρώνονται. Έχουν διαφορά 11 χρόνων και η εμπειρία της ζωής είναι πολύτιμη. Ο Lewis και ο Sebastian είναι δύο οδηγοί που βρίσκονται πολύ κοντά σε ηλικία.

[Πηγή: BBC Sport | Photo copyright: REUTERS/Daniel Munoz]