Γερμανικό πρατήριο ανέβασε την τιμή της 100αρας στα €9.99/λίτρο

Σχετικά άρθρα

Μην ακούσω ξανά ότι στην Ελλάδα έχουμε την ακριβότερη βενζίνη! Διάβασε την ιστορία μερικών Γερμανών που πλήρωσαν την 100αρα 9.99 ευρώ το λίτρο! Ένα πρατήριο της Esso στην πόλη Filderstadt κοντά στη Στουτγάρδη, την Δευτέρα του Πάσχα, ανέβασε την τιμή της super αμόλυβδης στο εξωφρενικό ποσό των 9.99 ευρώ/λίτρο θέλοντας έτσι να αποτρέψει τους οδηγούς να βάλουμε βενζίνη από αυτό.

Η γερμανική σελίδα The Local αναφέρει ότι η τιμή της βενζίνης αυξήθηκε τόσο λόγω της απεργίας των δεξαμενόπλοιων όσο και από τα προβλήματα διοικητικής μέριμνας των πετρελαϊκών εταιριών που συνδέονται με την εισαγωγή του καυσίμου αιθανόλης Ε10. Η απεργία σε συνδυασμό με την αυξημένη ζήτηση των διακοπών του Πάσχα, στέγνωσε την αγορά από βενζίνη.

Αρκετοί πελάτες όμως σταμάτησαν και έβαλαν βενζίνη μη προσέχοντας την πινακίδα με τις τιμές και έτσι βρέθηκαν προ εκπλήξεων όταν μάθαιναν το ποσό που έπρεπε να πληρώσουν! Ένας κάτοχος μιας BMW έπρεπε να πληρώσει 209.98 ευρώ για 21 λίτρα βενζίνης ενώ ένας άλλος 200 ευρώ για 20 λίτρα! Οι πελάτες κάλεσαν την αστυνομία και αρνήθηκαν να πληρώσουν το ποσό αυτό. Η αστυνομία από την μεριά της δήλωσε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι, με τους πελάτες αν δεν πλήρωναν να δεχόταν και μήνυση από το πρατήριο.

Τελικά οι πελάτες πλήρωσαν το εξωφρενικό ποσό ευελπιστώντας να τα βρούνε με την Esso την Τρίτη. Από την μεριά του, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου δεν προέβη σε κανένα σχόλιο επί του θέματος. Τελικά όσο και ανέβει η τιμή της βενζίνης θα βρεθούνε μερικοί που θα βάζουν, ακόμη και αν πρέπει να πληρώσουν 10 ευρώ ανά λίτρο! Thanks for the tip Γιώργο ;)

[Πηγή: The Local]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...