Το να αγοράσεις μια Ferrari είναι όνειρο ζωής για κάποιους και ρουτίνα για μερικούς άλλους. Σε όποια κατηγορία και αν είσαι για να μπεις στο club των κατόχων μιας Ferrari θα πρέπει να περιμένει πολύ καιρό, μιας και οι λίστες αναμονής είναι μεγάλες. Για την Ferrari FF π.χ, η αναμονή αγγίζει τους 18 μήνες ενώ κάποια στιγμή παλαιότερα, για να αγοράσεις μια Ferrari 575M Maranello έπρεπε να περιμένεις 3 ολόκληρα χρόνια. Λοιπόν τι μπορείς να κάνεις για να αγοράσεις γρηγορότερα μια Ferrari; Πολύ απλά, θα αγοράσεις κάποια “μεταχειρισμένη” που κάποιος άλλος την έχει παραγγείλει για σένα! Τι εννοώ; Διάβασε τι κάνουν οι Αυστραλοί και θα καταλάβεις.

Ο Edward Rowe, επίσημος προμηθευτής της Ferrari στην Αυστραλία μίλησε στο Brisbane Times και δήλωσε ότι πολλοί πελάτες θέλουν τόσο πολύ να αγοράσουν μια Ferrari που αγοράζουν την πρώτη διαθέσιμη χωρίς να κοιτάνε τα αξεσουάρ. Ο Rowe είπε πως μερικά άτομα μέχρι στιγμής έχουνε παραγγείλει 2 Ferrari 458 Italia, μια με τον διαθέσιμο εξοπλισμό που βόλευε το εργοστάσιο ώστε να έρθει γρήγορα, και μια με τον εξοπλισμό που ήθελαν η οποία θα ερχόταν μερικούς μήνες αργότερα. Μόλις το δεύτερο αυτοκίνητο ερχόταν στην αντιπροσωπεία, αυτοί το αντάλλαζαν με το “παλιό”. Με αυτόν τον τρόπο η αντιπροσωπεία γέμισε από μερικές μεταχειρισμένες Ferrari 458 Italia, άμεσα διαθέσιμες.

Ο Rowe δεν ανυσυχεί με το πως θα πουλήσει τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα αφού οι Αυστραλοί αγαπούν την Ferrari. Μάλιστα αναφέρει έναν πελάτη τους που έχει αγοράσει την πρώτη του Ferrari το 1973 και από τότε έχει αγοράσει ακόμη 15 μοντέλα της Scuderia.

[Πηγή: Brisbane Times]