Πως αισθάνεται όταν ακούς μια εταιρία κατασκευής supercar να δηλώνει ότι θα κατασκευάσει ένα αυτοκίνητο που θα μπορείς να το χρησιμοποιείς κάθε μέρα; Και όμως, στον βωμό του χρήματος όλα γίνονται. Ως μέρος του VW Group, η Lamborghini θα βγάλει ένα τέτοιο μοντέλο (πιθανότατα πρόκειται για την έκδοση παραγωγής της Estoque) μέσα στα επόμενα 4 χρόνια ώστε να βοηθήσει τον όμιλο να γίνει η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου το 2018.

Ο CEO της Lamborghini, Stephan Winkelmann δήλωσε στο Reuters:

Θα έχουμε ένα τρίτο μοντέλο στο μέλλον, το οποίο θα είναι για κάθε μέρα. Θέλουμε να έχουμε ένα αυτοκίνητο το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση.

Ο Winkelmann αναφέρει ότι το αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί με την βοήθεια του VW Group, (θα φορά το ίδιο πάτωμα με το Audi A9) επιβεβαιώνοντας παλαιότερες δηλώσεις του.

Τέλος αναφέρθηκε στην εκπληκτική πορεία που έχει κάνει μέχρι στιγμής η Aventador της οποίας η παραγωγή έχει γίνει sold out για τον επόμενο ενάμιση χρόνο. Μάλιστα αναφέρει ότι οι πωλήσεις της θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο χάρη στις αναπτυσσόμενες αγορές της Κίνας και Ρωσίας.

[Πηγή: Autonews]