Τέλος ο Aldo Costa από τεχνικός διευθυντής της Ferrari

Σχετικά άρθρα

Όλα στη Formula 1 έχουν ένα τίμημα. Σίγουρα, το ξεκίνημα για τη Ferrari δεν είναι καθόλου καλό. Η ιταλική ομάδα βρίσκεται 110 (!) βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Red Bull Racing και 63 πίσω από τη δεύτερη McLaren. Στους 5 πρώτους αγώνες, η Scuderia έχει μόλις 1 βάθρο, αυτό με τον Fernando Alonso στην Τουρκία.

Όπως είναι λογικό, μετά από τα παραπάνω, υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο τεχνικό τμήμα. Ο Aldo Costa, ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής στο Maranello από το τέλος του 2007, χάνει πλέον τη θέση του στο ιταλικό εργοστάσιο. Η επίσημη ανακοίνωση της Ferrari αναφέρει:

Η Scuderia Ferrari Marlboro ανακοινώνει ότι, από σήμερα, ο Aldo Costa απομακρύνεται από την τρέχουσα θέση του ως τεχνικός διευθυντής για να αναλάβει νέες ευθύνες εντός της εταιρείας.

Την ίδια στιγμή, η τεχνική δραστηριότητα έχει αναδιαρθρωθεί σε 3 τομείς: Διευθυντής του σασί είναι ο Pat Fry, η παραγωγή βρίσκεται στα χέρια του Corrado Lanzone, ενώ ο κινητήρας και τα ηλεκτρονικά συνεχίζουν με τον Luca Marmorini. Και οι 3 αναφέρονται απευθείας στον επικεφαλή της ομάδας, Stefano Domenicali.


[Πηγή: Ferrari | Photo copyright: FOTO ERCOLE COLOMBO]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα