H Mercedes θα προσφέρει περισσότερες τεχνολογίες στις νέες A και B Class για να προσελκύσει νεώτερους αγοραστές

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes-Benz είναι γνωστό πλέον ότι θέλει να προσελκύσει νεότερο αγοραστικό κοινό στις επόμενες A-Class και B-Class και έτσι θα τα εξοπλίσει με περισσότερα gadget, προερχόμενα από τα μεγαλύτερη αδέρφια τους. Μέχρι στιγμής η μέση ηλικία κατόχων Mercedes-Benz στην Αμερική είναι 54 ετών, την ώρα που η αντίστοιχη ηλικία για την BMW είναι 50 και για την Audi 48.

H Mercedes-Benz θα τοποθετήσει πολλά από τα συστήματα που διαθέτει η S-Class, όπως το αυτόματο ραντάρ πρόληψης ατυχήματος αλλά και το on-board σύστημα ασύρματης σύνδεσης στο Internet. Η επόμενη B-Class θα διαθέτει επίσης δυνατότερους κινητήρες, προερχόμενοι από την C-Class έτσι ώστε να κάνουν ακόμη πιο ελκυστικό το μοντέλο στο κοινό.

Σαφώς σημαντικός παράγοντας θα είναι η τιμής του. Η B-Class αυτή τη στιγμή είναι το ακριβότερο μοντέλο της κατηγορία του αφού στη Γερμανία ξεκινά από τα €24.300 την ώρα που η BMW 1-Series ξεκινά από τα €22.200 και το Audi Α3 από τα €20.950.

[Πηγή: Autonews]

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...