Ανυπομονεί για τον Καναδά ο Vettel

Σχετικά άρθρα

Το ξεκίνημα του Sebastian Vettel είναι σχεδόν τέλειο. Οι 5 νίκες και μία δεύτερη θέση σε 6 αγώνες, έχουν δώσει στον Πρωταθλητή προβάδισμα 58 βαθμών από τον δεύτερο στη βαθμολογία Lewis Hamilton, και ο Γερμανός θέλει να αυξήσει ακόμα περισσότερο το ήδη μεγάλο αυτό προβάδισμα μετά από τον αγώνα στον Καναδά. Πέρυσι, ο 23χρονος τερμάτισε στην 4η θέση, έχοντας πρόβλημα στο κιβώτιο, αλλά φέτος δε θα είναι ικανοποιημένος με ένα παρόμοιο αποτέλεσμα.

Ο Καναδάς είναι ένα πολύ μοναδικό μέρος. Δεν είναι μια πραγματική πίστα, επειδή είναι ένα νησί που χρησιμοποιεί, επίσης, δημόσιους δρόμους. Είναι λίγο παρόμοιο με το Albert Park στη Μελβούρνη, καθώς χρησιμοποιούνται κυρίως για την κυκλοφορία και μετά σαν πίστα για αγώνες. Γλιστράει πολύ εκεί, η άσφαλτος είναι πολύ ομαλή και πέρυσι είδαμε ότι η φθορά των ελαστικών ήταν τεράστια, αλλά είναι πάντα διασκεδαστικό να είσαι εκεί.

Είναι ένας υπέροχος αγώνας, η ατμόσφαιρα είναι φανταστική και οι οπαδοί είναι πολύ ιδιαίτεροι. Είναι η μοναδική φορά που πηγαίνουμε στη Βόρειο Αμερική για να αγωνιστούμε και αυτό είναι ένα πραγματικά πολύ καλό μέρος με την πόλη και τους ανθρώπους. Είναι ωραίο να περνάς μία εβδομάδα για να τρέξεις εκεί, έτσι πραγματικά ανυπομονώ γι’ αυτό.


[Πηγή: Red Bull Racing | Photo copyright: Red Bull Racing/Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...