Maldonado: Ο Hamilton μού ζήτησε συγνώμη

Σχετικά άρθρα

Το περιστασιακό του Lewis Hamilton με τον Pastor Maldonado στο αγώνα του Μονακό σίγουρα δεν το έχεις ξεχάσει. Ο Βρετανός είχε πάρει ποινή 20″ επειδή οδήγησε εκτός αγώνα τον Βενεζουελάνο. Ωστόσο, τώρα, ο οδηγός της Williams αποκαλύπτει πως ο Hamilton τον πήρε τηλέφωνο για να του ζητήσει και προσωπικά συγνώμη. Μπορεί ο Βρετανός να είχε ζητήσει δημόσια συγνώμη, όμως, σύμφωνα με τον 26χρονο, το έκανε και από το τηλέφωνο.

Το τηλέφωνό μου χτύπησε και ήταν ο ίδιος ο Lewis. Μιλήσαμε με άνεση μερικά λεπτά, και μου είπε ότι η πρόθεση του ήταν να μου ζητήσει συγνώμη τόσο για τη συμπεριφορά του στην πίστα όσο και για μετά. Είπε ότι ήταν υπό μεγάλη πίεση στο Μονακό. Με συνεχάρη για τον αγώνα μου και για τις προσπάθειές μου μέσα στην πίστα όλη τη σεζόν, έτσι ο ίδιος μου εξέφρασε τη λύπη του για το περιστατικό.

Νομίζω ότι η κίνηση να πάρει τηλέφωνο και να συζητήσουμε την κατάσταση τιμά τον Lewis , όπως, επίσης, και μια κίνηση που δείχνει θάρρος. Μερικές φορές η πίεση μπορεί να γίνει ένας πολύ σημαντικός εχθρός που θα ταρακουνήσει ακόμα και τον πιο λογικό άνθρωπο και, όπως είπα την Κυριακή, έδειχνε πολύ αγχωμένος και ίσως η πίεση να τον έκανε να υπερβάλει.

Ο Maldonado δεν μένει άλλο στο περιστατικό, και μάλιστα εύχεται στον Hamilton τα καλύτερα για τον Καναδά, το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Πιστεύω ότι το συμβάν είναι ένα μέρος των πραγμάτων που μπορούν να συμβούν σε έναν αγώνα, δεν είμαι πικραμένος. Γυρίζω απλά σελίδα, σκέφτομαι τον Καναδά, και εύχομαι στον Lewis ό,τι καλύτερο.


[Πηγή: GMM| Photo copyright: DIMITAR DILKOFF/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr