Μετά από πολλές προσπάθειες της Συντονιστικής επιτροπής, μετά την ακύρωση του αγώνα που ήταν να γίνει στις 29 Μαΐου, λόγω έλλειψης άδειας τέλεσης αγώνων, και μετά την απρόσμενη λήψη της άδειας στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ο 3ος αγώνας του GTCC στα Μέγαρα μαζί με τον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας το Σ-Κ 25-26 Ιουνίου.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν ελεύθερα δοκιμαστικά, που θα αρχίσουν περίπου στις 14.00 και την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας. Οι Αιτήσεις συμμετοχών λήγουν την Δευτέρα 20 Ιουνίου.

Αν δεν ξέρεις τι είναι το GTCC θα σου πω ότι πρόκειται για ένα θεσμό Τime-trial που πραγματοποιείται σε οργανωμένες πίστες στην Ελλάδα από όλα τα οργανωμένα αυτοκινητιστικά Clubs της Ελλάδας, και στον οποίο οι διαγωνιζόμενοι οδηγούν όσο πιο γρήγορα μπορούν, κάνοντας ένα (1) γύρο προθέρμανσης και τρεις (3) χρονομετρημένους γύρους.

Οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε κατηγορίες σύμφωνα με τα κυβικά τους και το επίπεδο προετοιμασίας του αυτοκινήτου τους, και νικητής της κάθε κατηγορίας αναδεικνύεται αυτός που πραγματοποίησε τους τρεις (3) χρονομετρημένους γύρους στον λιγότερο συνολικό χρόνο.

Το GTCC είναι ένας θεσμός που διανύει ήδη τον 5ο χρόνο διεξαγωγής του. Δημιουργήθηκε σαν μία οικονομική μορφή αγώνων/δεξιοτεχνιών για να ικανοποιήσει το πάθος των οδηγών για γρήγορη οδήγηση σε πίστες, με έντονο το στοιχείου του συναγωνισμού. Οι τεχνικοί κανονισμοί αλλά και ολόκληρη η ιδέα του αγωνιστικού μέρους του GTCC , είναι θεσπισμένοι με γνώμονα την ερασιτεχνική προετοιμασία των αυτοκινήτων ώστε να κάνει προσιτή την συμμετοχή για κάθε οδηγό-αγωνιζόμενο, αλλά και -γιατί όχι- να αποτελέσει ένα προστάδιο για τυχόν μελλοντική εμπλοκή των συμμετεχόντων στους Αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος και των διαφόρων Κυπέλλων.

Διαβάστε το δελτίο τύπου σχετικά με το πρόγραμμα, τις αιτήσεις συμμετοχής και τις τιμές.

[Πηγή: GTCC]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Αιτήσεις Συμμετοχής – 3ος Αγώνας GTCC’11 – Mέγαρα 25- 26 Ιουνίου

Μετά από πολλές προσπάθειες της Συντονιστικής επιτροπής, μετά την ακύρωση του αγώνα που ήταν να γίνει στις 29 Μαΐου, λόγω έλλειψης άδειας τέλεσης αγώνων, και μετά την απρόσμενη λήψη της άδειας στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ο 3ος αγώνας του GTCC στα Μέγαρα μαζί με τον αγώνα του Παν Πρωταθλήματος Ταχύτητας το Σ-Κ 25-26 Ιουνίου.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν ελεύθερα δοκιμαστικά, που θα αρχίσουν περίπου στις 14.00 και την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

Οι Αιτήσεις συμμετοχών λήγουν την Δευτέρα 20 Ιουνίου.

Η κατάθεση των Αιτήσεων Συμμετοχής θα γίνει από τις 18:00 έως τις 21:00 στα γραφεία της λέσχης SmartMania, Καρπενησίου 40 στο Περιστέρι (γωνία με την οδό Φωτήλα στο υπόγειο). Τις αιτήσεις θα μπορούν να προσκομίσουν αποκλειστικά οι εκπρόσωποι του κάθε club ενώ η ομάδα του GTCC που θα βρίσκεται εκεί ως υπεύθυνη για την λήψη των συμμετοχών δεν θα κάνει δεκτές μεμονωμένες συμμετοχές.

Παρά την αύξηση του κόστους του αγώνα Το παράβολο συμμετοχής παραμένει στα 70 Ευρώ, ενώ για τους πρωτοεμφανιζόμενους θα υπάρχει μία μικρή αύξηση και θα είναι 40 Ευρώ.

Μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας εδώ (αρχείο Αcrobat Reader) την Αίτηση Συμμετοχής του GTCC

Όπως αναφέρεται και στην αίτηση συμμετοχής όσοι αγωνιζόμενοι βρίσκονται εκτός Αθηνών και δεν ανήκουν σε κάποιο οργανωμένο Club θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Αγωνιστική Λέσχη της περιοχής τους. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αγωνιστική λέσχη στην περιοχή τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Οργανωτική επιτροπή του GTCC.

Μεμονωμένες συμμετοχές οι οποίες θα αποσταλούν με FAX δεν θα γίνουν δεκτές!

Μπορείτε να κατεβάσετε τον Ειδικό Κανονισμό του GTCC από το site του GTCC.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΦΙΛΠΑ για την αμέριστη στήριξη που μας πρόσφερε στο να γινόταν ο αγώνας στην Πάτρα, καθώς λίγες μέρες πριν δεν υπήρχε καμία πληροφόρηση για την λήψη της άδειας στα Μέγαρα. Ευελπιστούμε μελλοντικά η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί.

[/learn_more]