Φαίνεται πως οι συγνώμες του Lewis Hamilton έπιασαν τόπο. Ο Βρετανός είπε, αστειευόμενος σύμφωνα με τον ίδιο, ότι οι τιμωρίες που πήρε μπορεί να είναι λόγω του χρώματός του. Κάποιοι πίστευαν ότι η FIA θα τιμωρήσει τον 26χρονο, αλλά ο Jean Todt, πρόεδρος της FIA, δηλώνει ότι ο “Billion Dollar Man” πήρε συγχωροχάρτι.

Προσπαθώ να διατηρήσω μια καλή αρμονία ανάμεσα σε όλους. Προσπάθησα να αποφύγω την αντιπαράθεση. Θα μπορούσα διαβάσω την επιστολή, αλλά είναι μεταξύ αυτού και της FIA. Το γραφείο μου είναι δίπλα στους αγωνοδίκες. Κάθε φορά που τους έβλεπα, απέφευγα να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο. Για μένα, αυτό που είπε ο Lewis ήταν απαράδεκτο, αλλά δεν ήθελα να αντιδράσω. Θα μπορούσα να ζητήσω από τους δικαστές να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, αλλά ποτέ δεν ανοίξαμε επίσημα το θέμα. Πήγε στους αγωνοδίκες να ζητήσει συγνώμη. Πήγε με τον πατέρα του.

Επίσης, ο Γάλλος τονίζει ότι ο Hamilton θα μπορούσε να είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό μέχρι και 6 Grand Prix, αλλά, όπως λέει, το θέμα έχει λήξει.

Ίσως θα ήταν καλύτερα να τον βάλουμε στο δικαστήριο. Για να τον αποκλείσουμε από 6 Grand Prix. Αλλά έγραψε για μένα και έγραψα γι’ αυτόν, και το πράγμα έχει τελειώσει.


[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: HOCH ZWEI]