Η επιθετικότητα του Lewis Hamilton είναι γνωστή. Στο Μονακό, ο Βρετανός έλαβε δύο ποινές για τα περιστατικά με τον Felipe Massa και τον Pastor Maldonado, ενώ στον Καναδά, ήρθε η πρώτη εγκατάλειψη για τον 26χρονο, καθώς ο Jenson Button δεν τον είδε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του και να τον θέσει εκτός αγώνα. Πάντως, στο πιο πρόσφατο συμβάν ο Hamilton δεν έχει ευθύνη.

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο “Billion Dollar Man” πρέπει να “ηρεμήσει” και να οδηγεί με περισσότερη υπομονή. Αντίθετα, ο CEO της Formula 1, Bernie Ecclestone, πιστεύει ότι ο Πρωταθλητής του 2008 δεν πρέπει να αλλάξει καθόλου τον τρόπο που οδηγεί εντός πίστας.

Οι άνθρωποι κάνουν λάθος που κατακρίνουν τον Lewis. Αυτό που θέλουμε είναι μαχητικοί οδηγοί, και όλοι οι άνθρωποι που παρακολουθούν το θέλουν αυτό. Εάν αναλύσουμε τι συμβαίνει και πόσο καλά αποδίδουν οι οδηγοί, ο Lewis τα πάει εξαιρετικά, το ίδιο και ο Sebastian και ο Button. Οπότε, αφήστε τον να αγωνιστεί. Γι’ αυτό και αρέσει στους θεατές. Ήμουν πάρα πολύ καλός φίλος με τον Senna, και αν δείτε τι έκανε, ήταν και αυτός ένας μαχητής, και οι άλλοι οδηγοί αναγκαζόταν να κάνουν στην άκρη για να περάσει.

Επίσης, ο 80χρονος υπογραμμίζει ότι παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν και στις πιο πίσω θέσεις, αλλά κανείς δεν ασχολείται με αυτά.

Ίσως ο Lewis έκανε μία ή δύο αμφισβητούμενες κινήσεις, αλλά έχουν κάνει και οι άλλοι και κανείς δεν εξέτασε τι γίνεται στις πιο πίσω θέσεις. Είδαμε πολλούς ανθρώπους να μάχονται στον Καναδά την Κυριακή, και ο Jenson έκανε εξαιρετική δουλειά. Αυτό είναι που θέλουν να βλέπουν οι θεατές.


[Πηγή: Independent | Photo Copyright: HOCH ZWEI]