Η επιθετικότητα του Lewis Hamilton είναι γνωστή. Στο Μονακό, ο Βρετανός έλαβε δύο ποινές για τα περιστατικά με τον Felipe Massa και τον Pastor Maldonado, ενώ στον Καναδά, ήρθε η πρώτη εγκατάλειψη για τον 26χρονο, καθώς ο Jenson Button δεν τον είδε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του και να τον θέσει εκτός αγώνα. Πάντως, στο πιο πρόσφατο συμβάν ο Hamilton δεν έχει ευθύνη.

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο “Billion Dollar Man” πρέπει να “ηρεμήσει” και να οδηγεί με περισσότερη υπομονή. Αντίθετα, ο CEO της Formula 1, Bernie Ecclestone, πιστεύει ότι ο Πρωταθλητής του 2008 δεν πρέπει να αλλάξει καθόλου τον τρόπο που οδηγεί εντός πίστας.

Οι άνθρωποι κάνουν λάθος που κατακρίνουν τον Lewis. Αυτό που θέλουμε είναι μαχητικοί οδηγοί, και όλοι οι άνθρωποι που παρακολουθούν το θέλουν αυτό. Εάν αναλύσουμε τι συμβαίνει και πόσο καλά αποδίδουν οι οδηγοί, ο Lewis τα πάει εξαιρετικά, το ίδιο και ο Sebastian και ο Button. Οπότε, αφήστε τον να αγωνιστεί. Γι’ αυτό και αρέσει στους θεατές. Ήμουν πάρα πολύ καλός φίλος με τον Senna, και αν δείτε τι έκανε, ήταν και αυτός ένας μαχητής, και οι άλλοι οδηγοί αναγκαζόταν να κάνουν στην άκρη για να περάσει.

Επίσης, ο 80χρονος υπογραμμίζει ότι παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν και στις πιο πίσω θέσεις, αλλά κανείς δεν ασχολείται με αυτά.

Ίσως ο Lewis έκανε μία ή δύο αμφισβητούμενες κινήσεις, αλλά έχουν κάνει και οι άλλοι και κανείς δεν εξέτασε τι γίνεται στις πιο πίσω θέσεις. Είδαμε πολλούς ανθρώπους να μάχονται στον Καναδά την Κυριακή, και ο Jenson έκανε εξαιρετική δουλειά. Αυτό είναι που θέλουν να βλέπουν οι θεατές.


[Πηγή: Independent | Photo Copyright: HOCH ZWEI]

 • Καλώς τον!!! :D :D :D :D

 • :D :D :D :D :D :D

  Σας έλειψα???

 • ω ναι! :P

  • Από τις αρνητικές βλέπω ότι δεν έλειψα σε όλους! Τουλάχιστον ελπίζω να είναι οι λιγότεροι! :lol:

 • :lol:

 • parsik

  welcome back!!

 • Ελα pascal. Wellcome back. Πως τον βλέπεις τον lewis  se sx;esh me ekei poy ton afhses ?? (monako)
  πεσανε να το φανε το αγόρι!!!

  • Σοφοκλή, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ήθελα να γράψω ανάλυση για τον αγώνα, αλλά, λόγω πολύ περιορισμένου χρόνου, δεν μπορούσα.

   Όσο για τον Hamilton, θεωρώ πως στο Καναδά δεν έφταιγε. Μπήκε αριστερά του Button και ο Button συνέχισε να πηγαίνει προς τα εκεί για να του κλείσει τη γραμμή. Κάτι, όμως, που δεν είχε το δικαίωμα να κάνει όταν ο Hamilton ήταν δίπλα του, γιατί μπορούσε να χτυπήσει άσχημα και ο ίδιος! Φυσικά, δε λέω ότι το έκανε επίτηδες! Όχι! Απλά, δεν τον είδε και έγινε ό,τι έγινε.

   Δεν μπορεί να συγκριθεί το περιστατικό με τις κινήσεις του Lewis στο Μονακό.

 • PascaL 309 Hawk (Γιώργος): Σοφοκλή, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ήθελα να γράψω ανάλυση για τον αγώνα, αλλά, λόγω πολύ περιορισμένου χρόνου, δεν μπορούσα. Όσο για τον Hamilton, θεωρώ πως στο Καναδά δεν έφταιγε. Μπήκε αριστερά του Button και ο Button συνέχισε να πηγαίνει προς τα εκεί για να του κλείσει τη γραμμή. Κάτι, όμως, που δεν είχε το δικαίωμα να κάνει όταν ο Hamilton ήταν δίπλα του, γιατί μπορούσε να χτυπήσει άσχημα και ο ίδιος! Φυσικά, δε λέω ότι το έκανε επίτηδες! Όχι! Απλά, δεν τον είδε και έγινε ό,τι έγινε. Δεν μπορεί να συγκριθεί το περιστατικό με τις κινήσεις του Lewis στο Μονακό.
   

  μμμ δε το λές πάντως και προσπέρασμα οδηγού f1 (τοπ οδηγού δηλαδή) που ξερει να ζυγίζει τη κατασταση κ να προνοεί. σε κατασταση πανικού μου φαίνεται οτι ηταν εκεινη τη στιγμη.
  πάντως πολλοί θα είπαν ή θα σκέφτηκαν οτι τη κυριακή είδαν κ γ@@@ τον αγώνα και χωρίς το Χάμιλτον. Και αυτό πιστεύω οτι το ξέρει/έμαθε ο Χάμιλτον. Για να δούμε στον επόμενο αγώνα. έχει σπασει πάντως όλα τα ρεκόρ. 7 αγώνες 6 φορές ποινές, και σε 2-3 gp “αγωνιστικά συμβάντα” στα οποία συμμετείχε. Πιστεύω οτι το άγχος του έχει χτυπήσει κόκκινα…

  • mika

   Symfwnw apolyta me to Sofoklh..
   ;-)
   Anypomonhsia kai bebiasmenes kinhseis den einai pote kales gia F1..

 • LJ

  Thumbs up for Bernie!