Γιατρικό στη Βαλένθια ψάχνει ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

Μετά από δύο κακούς αγώνα, με φτωχή συγκομιδή βαθμών, ο Lewis Hamilton ψάχνει το γιατρικό στο ευρωπαϊκό Grand Prix, στη Βαλένθια, αυτό το Σαββατοκύριακο. Σίγουρα, αν πριν από το Μονακό του έλεγες ότι στους δύο αυτούς αγώνες θα συγκέντρωνε μόνο 8 βαθμούς, πολύ δύσκολα θα σε πίστευε. Ωστόσο, προσωπικά λάθη και ατυχίες στοίχησαν στον 26χρονο, με αποτέλεσμα να πέσει στην 4η θέση της βαθμολογία, από την 2η που ήταν μετά το Monte Carlo.

Για μένα η Βαλένθια είναι ένα Σαββατοκύριακο, μετά από δύο απογοητευτικά αποτελέσματα στο Μονακό και τον Καναδά. Αυτοί οι δύο αγώνες ήταν ιδιαίτερα απογοητευτικοί για μένα, διότι δείξαμε ότι είχαμε το ρυθμό για να κερδίσουμε και τους δύο, αλλά εγώ έφυγα μόνο με 8 βαθμούς.

Παρ’ όλα αυτά, είμαι πραγματικά ευχαριστημένος που ο Jenson έκανε έναν λαμπρό αγώνα για να κερδίσει στον Καναδά. Μετά από κακή τύχη στο Monte Carlo, άξιζε και με το παραπάνω αυτό το αποτέλεσμα. Είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα για την ομάδα, επίσης.

Ο “Billion Dollar Man” έχει 3 δεύτερες θέσεις σε 3 αγώνες στη Βαλένθια και φέτος ελπίζει να ανέβει ακόμα ένα σκαλί στο βάθρο.

Πάντα πηγαίνω καλά στη στη Βαλένθια, τερματίζοντας δεύτερος σε κάθε αγώνα, και πραγματικά μου αρέσει να οδηγώ επιθετικά στην πίστα. Είναι μια δύσκολη διαδρομή, χωρίς σημεία που μπορείς να ξεκουραστείς, αλλά αυτό δε θα με αποτρέψει, καθώς θέλω πραγματικά να μπω στην πίστα και να επιστρέψω στους βαθμούς. Αυτός ο αγώνας θα είναι η τρίτη διαδρομή πόλης στη σειρά, έτσι ελπίζω ότι θα μου επιτρέψει να αντιστρέψω την κακή τύχη που είχα στους δύο προηγούμενους αγώνες.

Είχαμε αναμφισβήτητα το ταχύτερο αυτοκίνητο σε ρυθμό αγώνα στους 3 τελευταίους αγώνες, και αυτό είναι πραγματικά ενθαρρυντικό, επειδή το ξέρω, όταν το χρησιμοποιείς με τον καλύτερο τρόπο, θα είμαι σε θέση να τερματίσω μπροστά. Όπως πάντα, αυτός θα είναι ο στόχος μου για το επόμενο Σαββατοκύριακο.


[Πηγή: McLaren | Photo Copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...