Το ΒBC έδωσε μερικές φωτογραφίες από την 17η σεζόν του Top Gear η οποία ξεκινά αύριο. Τι άλλο θα δούμε εκτός από αυτά που ήδη ξέρουμε; Ο Jeremy Clarkson στο πρώτο επεισόδιο θα πάρει την Jaguar E-Type, για να γιορτάσει τα 50στα γενέλθια της, ο Richard Hammond πάει στην Νότιο Αφρική όπου δοκιμάζει το τεράστιο Dartz Prombron, ενώ o James May κάνει τον νυχτερινό αγώνα μεταξύ ενός Mini Countryman WRC με ένα έλκηθρο,. Τέλος ο Alice Cooper θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι του “Reasonably priced car“.

Επειδή όμως Top Gear δεν υπάρχει μόνο στην Αγγλία, σου λέω ότι το περιοδικό Top Gear των Φιλιππίνων ανακοίνωσε ότι θα βάψει το αυτοκίνητο του αρχισυντάκτη του Vernon B. Sarne, ένα έως τις 31 Αυγούστου θα έχει μαζέψει 77.000 Like στην fanpage του στο Facebook. Ο λόγος είναι ότι θέλουν έτσι να γιορτάσουν το 77στο τεύχος του περιοδικού και μην νομίζεις ότι πρόκειται μόνο για διαφημιστικό τρικ, αλλά ο Sarne θα πρέπει να οδηγεί το ροζ αυτοκίνητο του για τουλάχιστον έναν χρόνο έως ότου το βάψει ξανά σ ότι χρώμα θέλει.

Τέλος σύμφωνα με το Final Gear, η Νότιος Κορέα θα αποκτήσει και αυτή δική της εκπομπή Top Gear. Μέχρι σήμερα, εκτός από την Αγγλία, τηλεοπτική εκπομπή Top Gear υπάρχει σε Αυστραλία, Αμερική, Ρωσία και Κίνα με την Νότιο Κορέα να μπαίνει και αυτή σε αυτή τη λίστα.

Παρουσιαστές του θα είναι ο οδηγός αγώνων Kim Jin-Pyo, ο Kim Kap-Soo αλλά και Yeon Jung-Hoon ενώ θα υπάρχει και Stig. Θα μεταδίδεται μέσω του XMT και η πρώτη season φαίνεται ότι θα έχει 13 επεισόδια, με τα γυρίσματα να έχουνε ήδη ξεκινήσει.

[Πηγές: BBC/Top Gear, FinalGear, Top Gear Magazine]