Villeneuve: Μόνο αν είναι ηλίθιος θα το χάσει ο Vettel

Σχετικά άρθρα

Αναμφίβολα, το βαθμολογικό προβάδισμα του Sebastian Vettel είναι τεράστιο. Ο Πρωταθλητής απέχει 77 βαθμούς από τους Jenson Button και Mark Webber και είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Η RB7 είναι ένα εξαιρετικό μονοθέσιο, το οποίο παράγει περίσσιες ποσότητες κάθετης δύναμης, κάνοντας το να έχει άψογη αεροδυναμική συμπεριφορά και φυσικά να είναι το ταχύτερο του grid. Ο Jacques Villeneuve θεωρεί ότι ο Γερμανός θα κερδίσει πολύ εύκολα τον τίτλο και πως μόνο αν είναι ηλίθιος θα το χάσει από τα χέρια του.

Φέτος, σίγουρα, το φαβορί είναι ο Vettel. Θα κερδίσει πολύ εύκολα, εκτός και αν κάνει κάτι ηλίθιο. Το μονοθέσιό του είναι απίστευτο και έχει μια πολύ δυνατή ομάδα. Ο καθένας είναι πίσω από αυτόν. Οι μηχανικοί, οι χορηγοί, ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο. Όταν τα πράγματα είναι έτσι, είσαι στα σύννεφα. Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1997 αναφέρθηκε και στην αγωνιστική συμπεριφορά του Lewis Hamilton.

Ο Hamilton είναι επιθετικός και αυτό είναι καλό, είναι καλό να το βλέπουμε, αλλά μερικές φορές πρέπει να ξέρεις πως όταν πας να το κάνεις, πρέπει να χρησιμοποιείς και το κεφάλι σου.


[Πηγή: Europa Press | Photo Copyright: John Harrelson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα