Μαύρα σύννεφα στις σχέσεις της VW με την Suzuki

Σχετικά άρθρα

Φαίνεται ότι υπάρχει ένα είδος εσωτερικής διαμάχης μεταξύ της Suzuki και Volkswagen. Σύμφωνα με το The Truth About Cars, η VW είναι αναστατωμένη σε ότι αφορά με τη συνεργασία της με την Suzuki αφού αυτή δεν επέφερε μέχρι στιγμής τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μην νομίζεις ότι πρόκειται για κάποια φήμη που κυκλοφόρησε στο internet, αλλά η ίδια η VW μέσω του Γερμανικού τύπου δηλώνει ότι η συνεργασία με την Suzuki είναι μια μεγάλη απογοήτευση αφού η Suzuki θέλει να έχει πλήρη πρόσβαση στην τεχνολογία της VW, χωρίς να θέλει να το ανταποδώσει. Από τη μεριά της η Suzuki δηλώνει ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Ο ίδιος ο Osamu Suzuki στο blog της εταιρίας, αναφέρει ότι η συνεργασία που έχουνε συνάψει με την Volkswagen, τους αναφέρει ως ισότιμους εταίρους και ότι η Volkswagen δεν έχει λόγω για το πως η Suzuki διεξάγει τις δραστηριότητές της. Μάλιστα δηλώνει ότι οι μηχανικοί της Suzuki δεν έχουνε χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής καμία τεχνολογία της VW και ότι αν κάποια στιγμή χρειαστούν βοήθεια θα κοιτάξουν να την βρούνε από άλλους κατασκευαστές.

Παρότι οι δύο πλευρές δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν την μεταξύ τους συνεργασία, προσωπικά το βλέπω απίθανο να γίνει αυτό. Απλά θα τελειώσει άδοξα.

[Πηγή: The Truth About Cars | Kazuhiro Nogi/AFP/Getty]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

To νέο Suzuki Swift ήρθε στην Ελλάδα [Τιμές]

Η τέταρτη γενιά του ιαπωνικού μοντέλου βρίσκεται στη χώρα μας και είναι ήδη διαθέσιμο, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει σήμερα τις τιμές του...

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...
Autoblog.gr