Φαίνεται ότι υπάρχει ένα είδος εσωτερικής διαμάχης μεταξύ της Suzuki και Volkswagen. Σύμφωνα με το The Truth About Cars, η VW είναι αναστατωμένη σε ότι αφορά με τη συνεργασία της με την Suzuki αφού αυτή δεν επέφερε μέχρι στιγμής τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μην νομίζεις ότι πρόκειται για κάποια φήμη που κυκλοφόρησε στο internet, αλλά η ίδια η VW μέσω του Γερμανικού τύπου δηλώνει ότι η συνεργασία με την Suzuki είναι μια μεγάλη απογοήτευση αφού η Suzuki θέλει να έχει πλήρη πρόσβαση στην τεχνολογία της VW, χωρίς να θέλει να το ανταποδώσει. Από τη μεριά της η Suzuki δηλώνει ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Ο ίδιος ο Osamu Suzuki στο blog της εταιρίας, αναφέρει ότι η συνεργασία που έχουνε συνάψει με την Volkswagen, τους αναφέρει ως ισότιμους εταίρους και ότι η Volkswagen δεν έχει λόγω για το πως η Suzuki διεξάγει τις δραστηριότητές της. Μάλιστα δηλώνει ότι οι μηχανικοί της Suzuki δεν έχουνε χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής καμία τεχνολογία της VW και ότι αν κάποια στιγμή χρειαστούν βοήθεια θα κοιτάξουν να την βρούνε από άλλους κατασκευαστές.

Παρότι οι δύο πλευρές δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν την μεταξύ τους συνεργασία, προσωπικά το βλέπω απίθανο να γίνει αυτό. Απλά θα τελειώσει άδοξα.

[Πηγή: The Truth About Cars | Kazuhiro Nogi/AFP/Getty]