Video: Ο Tiff Needell δοκιμάζει την Lamborghini Gallardo LP570-4 Performante

Σχετικά άρθρα

Ο Tiff Needell στο 9ο επεισόδιο της 19ης σεζόν του Fifth Gear πήγε στη Νίκαια της Γαλλίας όπου δοκίμασε την Lamborghini Gallardo LP570-4 Performante. H Performante είναι η ταχύτερη και ελαφρύτερη Spyder έκδοση της Gallardo. Χάρη στην εκτενή χρήση του carbon και του αλουμινίου η Performante ζυγίζει 1.485 κιλά, 65 λιγότερα από την LP 560-4 Spyder.

Στην ουσία αποτελεί την ανοικτή έκδοση της Superleggera και εξωτερικά, διαθέτει νέο επιθετικό προφυλακτήρα, επιθετικά side skirts, carbon διαχύτη και αεροτομή καθώς και ζάντες 19″ με ελαστικά Pirelli P Zero Corsa.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα δερμάτινα Alcantara sport καθίσματα και τα carbon διακοσμητικά. Αν και η Lamborghini μας έχει συνηθίσει να αφαιρεί “περιττά” πράγματα, όπως ο κλιματισμός και τα ηλεκτρικά παράθυρα, στις hardcore εκδόσεις της, στην Performante δεν τα αφαίρεσε.

Μηχανικά εφοδιάζεται με τον 5.2 λίτρων V10 κινητήρα της κλειστής έκδοσης που αποδίδει 570 άλογα. Συνδυάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο e-gear και χάρη στην τετρακίνηση κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3.9 δευτερόλεπτα προτού αγγίξει τα 324 χλμ/ώρα, όπου ανέρχεται η τελική της ταχύτητα.

http://www.youtube.com/watch?v=DVC-H0HAYlM

[Πηγή: Youtube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...