Ο Hamilton αρραβωνιάστηκε τη Nicole Scherzinger

Σχετικά άρθρα

Άλλος ένας λόγος για να ζηλεύουμε τον Lewis Hamilton. Φυσικά, γνωρίζαμε ότι έχει σχέση με την αρχηγό των Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, αλλά, σύμφωνα με τον πατέρα της Scherzinger, Alfonso Valiente, οι δυο τους έχουν αρραβωνιαστεί. Μπορεί αυτό να διαψεύδεται από εκπρόσωπο του Hamilton, ωστόσο, ο Valiente δε φαίνεται να λέει ψέματα. Για τον γαμπρό του και τη σχέση που έχει με την κόρη του δήλωσε:

Ο Lewis είναι ένα πραγματικά καλό παιδί. Ξέρετε για την πρόταση; Ναι, έχουν αρραβωνιαστεί. Είναι ειλικρινής και αυτός και η κόρη μου φαίνονται ευτυχισμένοι μαζί. Όταν μπήκε για πρώτη φορά στο σπίτι πήρε ένα από τα μωρά.

Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτή, αλλά ξέρω ότι αυτή και ο Lewis πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να το κάνουν να λειτουργήσει. Η κόρη μου είναι πολύ φιλόδοξη, αλλά είναι, επίσης, ένα παλιομοδίτικο κορίτσι στην καρδιά και που θα ήθελε να είχε οικογένεια.

Ο Lewis έχει ένα πρόγραμμα με τη δουλειά του, αλλά πηγαίνει στο Λος Άντζελες για να τη δει περισσότερες φορές απ’ ό,τι νομίζει ο κόσμος. Περνούν μαζί χρόνο στο Λος Άντζελες και θα η Nicole θα πάει στην Ευρώπη. Νομίζω ότι θα ήθελαν να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί. Μου το λέει συνεχώς. Αλλά και οι δύο είναι πολύ φιλόδοξοι και ξέρουν το τίμημα για να έχουν επιτυχημένες καριέρες.

Άντε και στην εκκλησία τα παιδιά! Η Nicole το θέλει, αλλά ο Lewis δεν αρέσκεται και τόσο πολύ στην ιδέα του γάμου…

[Πηγή: Daily Mail | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...