Massa: Προσοχή στη στρατηγική

Σχετικά άρθρα

Η μέρα κύλισε καλά και για τον Felipe Massa. Ο Βραζιλιάνος δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά τονίζει πως δυσκολεύεται να φέρει ακόμα και το μαλακό ελαστικό στη σωστή θερμοκρασία από τους πρώτους γύρους. Επίσης, τονίζει ότι ο ρυθμός του στις μεγάλες αποστάσεις δεν είναι καλός, αλλά θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με τη στρατηγική και τα ελαστικά που θα επιλέξουν για την Κυριακή. Η πίστα του αρέσει πολύ και ελπίζει σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, γιατί όχι και στο πρώτο του βάθρο για φέτος.

Ήταν μια καλή μέρα. Είχαμε τόση πολλή δουλειά να κάνουμε και καταφέραμε να κάνουμε και τις δύο περιόδους χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα έλεγα ότι μπορούμε να είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με το επίπεδο της ανταγωνιστικότητάς μας, ακόμα και αν είναι πολύ νωρίς για να λέμε ότι μπορούμε να παλέψουμε για κάτι σημαντικό. Ο ρυθμός μας στις μεγάλες αποστάσεις δεν είναι κακός και με τα δύο ελαστικά. Υπάρχει αρκετή διαφορά μεταξύ τους και πρέπει να το έχουμε αυτό στο μυαλό μας για τη στρατηγική του αγώνα. Είναι λίγο δύσκολο να τα κάνεις να δουλέψουν από τον πρώτο γύρο, ακόμα και τα μαλακά, αλλά νομίζω ότι το ίδιο πρόβλημα έχουν και οι άλλοι.

Μου αρέσει αυτή η πίστα. Έχει ανηφόρες και κατηφόρες και πολλές αλλαγές κατεύθυνσης, πράγμα που κάνει την οδήγηση απολαυστική. Σίγουρα, αν είσαι στην κορυφή και έχεις ένα γρήγορο αυτοκίνητο, έχει περισσότερη πλάκα!


[Πηγή: Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...