Alonso: 25% πιθανότητες για τη νίκη

Σχετικά άρθρα

Όπως έδειξαν οι ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής, οι προσδοκίες της Ferrari για τις κατατακτήριες ήταν πολύ υψηλές, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά για την ομάδα του Maranello. Η 150° Italia δεν ήταν τόσο γρήγορο όσο φαινόταν, με αποτέλεσμα ο Fernando Alonso να ξεκινάει από την 4η καλύτερη θέση του grid. Οι πιθανότητες για νίκη δεν είναι πάρα πολλές, αλλά γνωρίζει ότι με μια εξαιρετική εκκίνηση τα πράγματα θα αλλάξουν. Επίσης, ο “El Nano” δε θέλει να βρέξει, καθώς, όπως λέει, υπάρχουν μονοθέσια που είναι ταχύτερα από το δικό του στο υγρό στοιχείο, εννοώντας τις McLaren και Red Bull.

Δεν είμαστε έκπληκτοι, ούτε απογοητευμένοι, το αντίθετο, μάλιστα. Αυτό το grid είναι λίγο πολύ αυτό που προσδοκούσαμε, από αυτά που είδαμε χθες από τα ελεύθερα δοκιμαστικά. Πιστεύαμε ότι τα Red Bull θα είναι 3 ή 4 δέκατα ταχύτερα από εμάς, πράγμα που έγινε, και ο Hamilton τα πήγε πολύ καλά, ειδικά στον πρώτο τομέα. Στην πραγματικότητα, η McLaren έχει τόσα πολλά νέα εξαρτήματα εδώ και μπορούσες να δεις ότι δουλεύουν καλά. Είμαι χαρούμενος με τον γύρο μου και με το αποτέλεσμα, φέτος έχουμε δει ότι πάντα τα πηγαίνουμε καλύτερα στον αγώνα συγκριτικά με τις κατατακτήριες.

Ας δούμε τι καιρό θα κάνει αύριο, καθώς οι προβλέψεις λένε για βροχή. Αν δεν βρέξει, έχουμε 25% πιθανότητες για τη νίκη και λιγότερες με βροχή, επειδή, μέχρι τώρα, στο βρεγμένο οι άλλοι είναι καλύτεροι από εμάς. Ίσως αύριο τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν, ποτέ δεν ξέρεις. Ακόμα στοχεύω στο βάθρο, αλλά, αν έρθει μία πιθανότητα να νικήσω, δε θα την αφήσω να φύγει. Επίσης, σε αυτή την πίστα, έχουμε δει τις αναβαθμίσεις που έχουμε δημιουργήσει, να βοηθούν να βελτιώσουμε την απόδοσή μας, αγώνα με τον αγώνα. Ξεκάθαρα, πρέπει να κάνουμε ακόμα ένα βήμα προς τα εμπρός, αν θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι.


[Πηγή: Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr