Vettel: Μπορούσα να πάω πιο γρήγορα

Σχετικά άρθρα

Για πρώτοι φορά μετά από 14 συνεχόμενες φορές, ο Sebastian Vettel δε θα εκκινήσει αγώνα από την πρώτη σειρά της εκκίνησης. Ο Γερμανός δεν ήταν τόσο καλός σήμερα, με αποτέλεσμα να γράψει τον τρίτο καλύτερο χρόνο. Ο Πρωταθλητής, ωστόσο, επισημαίνει πως θα μπορούσε να πάει πιο γρήγορα, αλλά ελπίζει ότι η τρίτη θέση είναι αρκετή για να του δώσει άλλη μία νίκη.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Νομίζω ότι είχαμε μια καλή ανάκαμψη, καθώς εχθές δεν μπορούσα να κάνω αυτά που ήθελα, αλλά το μονοθέσιο είχε πολύ καλύτερη αίσθηση σήμερα το πρωί. Νομίζω ότι Θα μπορούσαμε να πάμε λίγο πιο γρήγορα σήμερα στις κατατακτήριες, αλλά ο Mark έκανε έναν καλό γύρο και νομίζω έχω ακόμα μια καλή ευκαιρία από την τρίτη θέση του grid.

Θα είναι μεγάλος αγώνας, και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει με τον καιρό εδώ. Υπάρχει πρόβλεψη για βροχή, αλλά δεν γνωρίζουμε πότε και πότε θα έρθει. Ωστόσο, στο τέλος, πραγματικά δεν πειράζει, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να έχουμε έναν σταθερό αγώνα και ο στόχος είναι η νίκη, πράγμα που δεν είναι απίθανο από την τρίτη θέση, είναι στην καθαρή πλευρά της πίστας. Ανυπομονώ για αύριο, δε συμβαίνει τόσο συχνά να έχεις τόσους πολλούς ανθρώπους για να υποστηρίξουν τους Γερμανούς οδηγούς, γι’ αυτό θα σιγουρευτώ ότι θα απολαύσω τον αγώνα.


[Πηγή: Red Bull Racing | Photo Copyright: Red Bull Racing/Julian Finney/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...