Με αυτό το άρθρο εγκαινιάζουμε μία καινούργια ενότητα στο autoblog.gr μέσω της οποίας θα ασχοληθούμε με το Ελληνικό Dragster και τα οχήματα που συμμετέχουν σε αυτό, τόσο αυτοκίνητα όσο και μηχανές. Αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε με τις μηχανές και για αρχή επιλέξαμε ένα πολύ όμορφο, δυνατό και γρήγορο ατμοσφαιρικό Suzuki Hayabusa με ιπποδύναμη που ξεπερνά τα 250 whp από 1580cc. Δε μπορούμε να σου πούμε περισσότερες λεπτομέρειες αφού τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν είναι ανακοινώσιμα και τα γνωρίζει μόνο ο μηχανικός της μοτοσυκλέτας Γιώργος Προιμάδης.

To μηχανάκι ανήκει στον αγωνιζόμενο Λουκά Κουζούλογλου ο οποίος έχει αποσπάσει ήδη πέντε πανελλήνια πρωταθλήματα και κατέχει το ρεκόρ στην κατηγορία moto street 2 με χρόνο 8.841 με 272χλμ στα 402.336 μέτρα. Απόλαυσε στη συνέχεια την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε σε συνεργασία με το greekdragster και μη ξεχάσεις να αφήσεις σχόλιo για αυτή μας τη προσπάθεια.

[tabs slidertype=”top tabs” fx=”slide”] [tabcontainer] [tabtext]Συνέντευξη Μέρος 1ο[/tabtext] [tabtext]Συνέντευξη Μέρος 2ο[/tabtext] [tabtext]Αγώνες 1[/tabtext] [tabtext]Αγώνες 2[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab][/tab] [tab][/tab] [tab][/tab] [tab][/tab] [/tabcontent] [/tabs]