Mercedes-Benz GL Grand Edition by Carlsson

Σχετικά άρθρα

Ο Γερμανικός βελτιωτικός οίκος Carlsson παρουσίασε το CGL45 το οποίο βασίζεται στο Mercedes-Benz GL Grand Edition και θα κάνει και αυτό την εμφάνιση του στη Φρανκφούρτη.Στιλιστικά το θηριώδες SUV φορά ένα επιθετικό bodykit που αποτελείται από φουσκωμένα φτερά, μπροστά spoiler, χρωματισμένη γρίλια με το σήμα της Carlsson, LED φώτα ημέρα, νέο πίσω προφυλακτήρα και 4-πλες απολήξεις των εξατμίσεων.

Μηχανικά ο 3.0-λιτρος V6 αποδίδει πλέον 310 άλογα με 700 Nm ροπής (265 hp – 620 Nm εργοστασιακές τιμές). Ο κορυφαίος V8 της GL 500 αποδίδει 435 άλογα με 600 Nm ροπής.

Επίσης τοποθέτησε νέα έξυπνη ηλεκτρική ανάρτηση η οποία μπορεί να χαμηλώσει την απόσταση από το έδαφος κατά 30 mm. Πατά πάνω σε 22″ ζάντες με ελαστικά υψηλών επιδόσεων διαστάσεων 305/35.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι δερμάτινες και Alcantara επενδύσεις με ξύλινα ή αλουμινένια διακοσμητικά, τα αλουμινένια πετάλς και τα μαρσπιέ στις πόρτες με το logo του οίκου.

[Πηγή: Carlsson]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...