Φήμες: Land Rover Defender concept στη Φρανκφούρτη

Σχετικά άρθρα

Τελευταία ακούμε πολλά σχετικά με το μέλλον του Land Rover Defender. Μόλις πριν από μια εβδομάδα διαβάσαμε ότι το μέλλον του δεν είναι ξεκάθαρο, και μια βδομάδα μετά, το InsideLine αναφέρει ότι οι Άγγλοι θα παρουσιάσουν το πρωτότυπο πάνω στο οποίο θα βασιστεί η επόμενη γενιά του Defender, στα μέση του Σεπτέμβρη στη Φρανκφούρτη.

Η έκδοση παραγωγής φημολογείται ότι θα κατασκευαστεί πάνω σε μια νέα πλατφόρμα η οποία θα μπορεί εύκολα να δεχτεί τροποποιήσεις και να φιλοξενεί αρκετούς κινητήρες με διαφορετικά μεταξόνια. Η άλλη λύση είναι να κατασκευαστεί πάνω σε μια τροποποιημένη πλατφόρμα των LR4 και Range Rover Sport αλλά μέχρι στιγμής η Land Rover δεν έχει αποφασίσει τι από τα δύο είναι διατεθειμένη να κάνει.

Το μόνο που έχει αφήσει να εννοηθεί είναι ότι θέλει το Defender να είναι ένα premium αυτοκίνητο και για να έχει κέρδη από αυτό θα πρέπει να πουλά από 60.000 έως 80.000 μονάδες ετησίως.

[Πηγή: InsideLine]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...