Schumacher: Δεν ξέρω αν η νοοτροπία μου είναι κατάλληλη για τη Mercedes

Σχετικά άρθρα

Μια δήλωση που μπορεί να σημαίνει πολλά. Πολλοί θα σπεύσουν να πουν ότι προαναγγέλλει την αποχώρησή του από τη Formula 1, αλλά ίσως τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως φαίνονται με την πρώτη ματιά. Το συμβόλαιο του Michael Schumacher με τη Mercedes GP τελειώνει το 2012. Και μέχρι τότε θέλει να κατακτήσει το 8ο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Φυσικά, αν η γερμανική ομάδα συνεχίσει και του χρόνου να έχει τις φετινές και περσινές εμφανίσεις, ο Schumi αυτό θα παραμείνει ένα πολύ μακρινό όνειρο για τον 42χρονο.

Ο πολυπρωταθλητής, λοιπόν, δηλώνει ότι η νοοτροπία του δεν ταιριάζει με την ομάδα του. Έτσι, είναι απόλυτα λογικό να υπάρχει το ερώτημα για τον αν θα ενεργοποιήσει τον ένα επιπλέον χρόνο στο συμβόλαιό του.

Έφτασα στη Mercedes με ένα συγκεκριμένο καθήκον. Όχι να κερδίζω με κάθε κόστος, αλλά να αναπτύξουμε αυτή την ομάδα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά, είναι η δεύτερη χρονιά για το μονοθέσιο και ακόμα υπάρχουν πολλές περιοχές αβεβαιότητας, αλλά θα το αναπτύξουμε. Αν μη τι άλλο, είμαι το πρόβλημα. Είναι γεγονός ότι είμαι λίγο πιο χαλαρός απ’ ό,τι ήμουν πριν. Έχω την εμπειρία, μπορώ να υπολογίσω όταν είναι απαραίτητο να συγκεντρωθούμε. Αλλά δεν ξέρω αν η νοοτροπία μου είναι κατάλληλη για την ομάδα. Σύντομα θα υπολογίσω κατά πόσο θα συνεχίσω ή θα σταματήσω.

Ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας, Ross Brawn, υπογραμμίζει, ωστόσο, ότι είναι ικανοποιημένος με τον Γερμανό.

Φέραμε τον Schumacher στην ομάδα μας για να αναπτύξουμε το αυτοκίνητο, έχει 3ετές συμβόλαιο και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του. Αλλά, αν ο Schumacher δεν αισθάνεται πιο άνετα, θα πρέπει να μιλήσουμε. Δεν μπορείς να πιέσεις κάποιον για να κάνει κάτι που δε θέλει. Πιστεύουμε σε αυτό, είναι σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να τον πείσουμε να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Να σου θυμίσω ότι ο 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι απογοητευμένος για το 2011. Μάλλον το συγκεκριμένο θέμα δε θα τελειώσει τόσο εύκολα…

[Πηγή: corrieredellosport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα