Στη παραγωγή το Volkswagen Bulli το 2014

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Μάρτιο, η Volkswagen παρουσίασε στη Γενεύη το πρωτότυπο Bulli και λίγο αργότερα ο διευθυντής R&D της VW, Ulrich Hackenberg σε συνέντευξη του στο Autocar επιβεβαίωσε ότι ένα νέο 6-θέσιο MPV θα κατασκευαστεί πάνω στην νέα σπονδυλωτή πλατφόρμα MDS (modular design system).

Μερικούς μήνες μετά, και πάλι το Autocar αναφέρει ότι η VW θα κατασκευάσει το Bulli στο εργοστάσιο της πόλης Puebla στο Μεξικό το 2014, στο ίδιο που κατασκευάζεται και το νέο Beetle για την Αμερικάνικη αγορά.

Μηχανικά θα βγάλει τον ηλεκτροκινητήρα που φορούσε ως πρωτότυπο και θα εφοδιαστεί με TSI και TDI κινητήρες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν υβριδικές και ηλεκτρικές εκδόσεις.

Μέχρι στιγμής η Volkswagen δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα επισήμως, αλλά ο αρχισχεδιαστής της, Walter de Silva, δήλωσε ότι το καλοβλέπουν πολύ σοβαρά να περάσουν στη παραγωγή το Bulli μιας και θεωρούν ότι θα συμβάλει θετικά στην εικόνα της κληρονομιάς της εταιρίας, αφού θα λανσαριστεί ως αντικαταστάτης του Microbus.

[Πηγή:  AutoCar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...