Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε “μαύρη” διαφήμιση από την BMW και Audi αντίστοιχα να διαγωνίζονται ποιος θα την “πει” καλύτερα στον άλλον. Επίσης άλλο ένα παράδειγμα ήταν η μπηχτή της Nissan με το Leaf  προς την Chevrolet για το Volt.

Φαίνεται ότι το διαφημιστικό τμήμα της Nissan Αμερικής αρέσκεται σε τέτοιου είδους διαφημίσεις και με αφορμή την έλλειψη ανταλλακτικών αλλά και το σταμάτημα της παραγωγής στην Ιαπωνία από τις άλλες μάρκες εξαιτίας του καταστροφικού tsunami τους ενέπνευσε για τις ακόλουθες. Φαίνεται τελικά ότι η Nissan ξεπέρασε πιο γρήγορα τα όποια προβλήματα που αντιμετώπισε και προσπαθεί να κερδίσει και να διατηρήσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Προσωπικά πιστεύω ότι θα έπρεπε να ήταν πιο ευαισθητοποιημένοι και να μην εμπορευματοποιούν το οτιδήποτε. Παρακολούθησε τις 2 νέες διαφημίσεις που βγήκαν στον αέρα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

[tabs slidertype=”top tabs” fx=”slide”] [tabcontainer] [tabtext]Nissan: Car Carrier[/tabtext] [tabtext]Nissan: Friendly Competition[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab][/tab] [tab][/tab] [/tabcontent] [/tabs]

 

[Πηγή: YouTube]