Και αφού ασχοληθήκαμε αρκετά με την Tamara, τι λες να δούμε τι κάνει και η Petra; Και αν βιάστηκες να σκεφτείς ότι θα δεις hot φωτογραφίες και οτι ακόμα προλαβαίνεις να μπεις στην οικογένεια Ecclestone, να σου πω ότι πρώτον είσαι λάθος και δεύτερον… μεγάλε άργησες. Κάνε Petra τη καρδιά σου, γιατί μας την Bernie άλλος. Μας το φάγαν το κορίτσι. Και όχι απλά βρήκε άντρα, τον παντρεύεται κιόλας! Ακόμη νομίζεις ότι προλαβαίνεις; Καλά, τον παντρεύεται την άλλη βδομάδα! Και τώρα που ξενέρωσες αρκετά, κάτσε να ακούσεις και τη συνέχεια.

Στη Ρώμη λοιπόν ετοιμάζεται η Petra να νυμφευθεί ενώπιον Θεού και ανθρώπων τον εκλεκτό της καρδιάς της σε μια εκδήλωση που ούτε λίγο ούτε πολύ θα κοστίσει στο γερο-Bernie 1.3 εκατομμύρια λίρες. Ο γάμος θα γίνει στο ίδιο κάστρο που ο Tom Cruise παντρεύτηκε με την Katie Holmes. Οι εκδηλώσεις για το γάμο θα κρατήσουν τρεις ολόκληρες μέρες και ο Bernie θα παραδώσει στα σκαλιά της εκκλησίας τη μικρή του κορούλα στον εκλεκτό της καρδιάς της.Τώρα καταλαβαίνω ότι δε σε νοιάζει ιδιαίτερα, αλλά έτσι ενημερωτικά σου λέω ότι ο τυχερός μνηστήρ είναι ο James Stunt, επιχειρηματίας στο επάγγελμα (όχι τι περίμενες να ήταν). Για αυτό εγώ δε θα πώ τίποτα, σου έβαλα φωτογραφία και αφήνω τα σχόλια σε σένα…

Μετά το γάμο θα ακολουθήσει μεγάλη δεξίωση στην υπερπολυτελή βίλα αξίας 85 εκατομμυρίων που πρόσφατα απέκτησε η Petra και στην οποία από ότι μαθαίνω είναι προσκεκλημένα πολύ γνωστά ονόματα, ανάμεσα στα οποία ακούστηκαν αυτά των Paris και Nicky Hilton, καθώς και άλλοι πολλοί φίλοι του ζευγαριού απο το Hollywood. Για τη δεξίωση ο Bernie ζήτησε από τον Eric Clapton να τραγουδήσει για το πρώτο χορό του ζευγαριού ενώ τη βραδυά θα ντύσουν μουσικά οι Black Eyed Peas.

Το ξέρω, συγκινήθηκες, εκτός και αν κλαις που πλέον χάθηκε η ευκαιρία να κάνεις τον Bernie πεθερό σου. Μη στεναχωριέσαι όμως, έχεις ακόμα ελπίδες. Μη ξεχνάς άλλωστε ότι η Tamara είναι ακόμη στη Μύκονο. Τι κάθεσαι; Άντε και στα δικά σας οι ελεύθερες!

[Πηγή: Dailymail | Photo Copyrights: Rex]