Η Tamara Ecclestone “τα χώνει” στον Button!

Σχετικά άρθρα

Να ένα ακόμα άρθρο που βλέπεις το όνομα της Tamara Ecclestone, μεγαλύτερης κόρης του Bernie Ecclestone. Όχι, αυτή τη φορά δε θα ασχοληθούμε με τις διακοπές της και με την αγάπη που μας έστειλε, αλλά με κάποιες δηλώσεις που αφορούν τον Jenson Button. Η 27χρονη δηλώνει ότι ο Button δεν αξίζει να λέγεται Παγκόσμιος Πρωταθλητής και ότι ο Lewis Hamilton είναι πολύ καλύτερος οδηγός απ’ αυτόν!

Ο Jenson Button συνήθιζε να είναι ένας συμπαθητικός τύπος, αλλά η φήμη του έχει επηρεάσει το κεφάλι του. Ήμουν σε μια συνέντευξη μαζί του και τη διέκοψε για να σηκώσει το τηλέφωνό του. Για μένα, αυτό δείχνει κακούς τρόπους. Φαίνεται να έχει αλλάξει πολύ σαν άτομο μετά από την επιτυχία του στη Formula 1.

Η Tamara δε σταματά, όμως, εδώ. Συνεχίζει, λέγοντας ότι:

Νομίζω ότι δεν αξίζει να είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Σε καμία περίπτωση δε θα είχε κερδίσει το 2009 αν όλοι οδηγούσαν τα ίδια μονοθέσια. Πολύ απλά, με τίποτα δεν είναι ο καλύτερος οδηγός στη Formula 1. Ο Lewis Hamilton είναι πολύ καλύτερος οδηγός και καλύτερος άνθρωπος.


[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Wenny118 @ Flickr]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...