Σκληρή μάχη προβλέπει ο Webber

Σχετικά άρθρα

Ο Mark Webber σε καμία περίπτωση δε δίνει το χρίσμα του φαβορί στη Red Bull. Ο Αυστραλός, λαμβάνοντας υπόψιν την ιδιαίτερη φύση του Spa, την άνοδο της McLaren και τον περσινό αγώνα, προβλέπει ότι θα γίνει σκληρή μάχη μεταξύ Ferrari, McLaren και Red Bull. Ας δούμε τι δηλώνει για το Βελγικό Grand Prix.

Το Spa είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες πίστες στο πρόγραμμα. Είναι μια τόσο εξαιρετική πίστα για να επιστρέψεις μετά από αρκετό καιρό μακριά από το cockpit. Είναι μια πραγματική πρόκληση για τις ομάδες και τους οδηγούς, εξαιτίας της διάταξης της πίστας και του απρόβλεπτου καιρού. Το περσινό Grand Prix δεν αποτέλεσε εξαίρεση, με τον καιρό να παίζει τον ρόλο του και πραγματικά απόλαυσα τη μάχη με τον Lewis και τον Robert για το βάθρο. Περιμένω αυτό το Σαββατοκύριακο να γίνει το ίδιο. Μια σκληρή, ανταγωνιστική μάχη μεταξύ Ferrari, McLaren και Red Bull Racing.

Ήταν υπέροχο που επαναφορτίσαμε τις μπαταρίες μας, για να είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και ήταν πραγματικά καλό που πέρασε λίγο χρόνο με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Αλλά 3 βδομάδες είναι πολλές, σίγουρα σου λείπει το μονοθέσιό σου μετά από τόσο μεγάλο διάστημα.


[Πηγή: Red Bull Racing | Photo Copyright: Red Bull Racing/Lars Baron/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα