Σίγουρα το να ζήσει κανείς έναν αιώνα είναι κάτι που δεν το συναντάς και συχνά αφού το προσδόκιμο ζωής κυμαίνεται περίπου στα 80 χρόνια. Το να είσαι σχεδόν 100 ετών και να μπορείς να οδηγήσεις, τότε αυτό είναι ακόμη σπανιότερο. Δες τον Ισπανό Joaquin Roca, ο οποίος κάθε μέρα παίρνει το παλιό μπλε Citroen του για να μετακινηθεί. Τώρα αν θα πρέπει ή όχι να οδηγούν οι μεγαλύτερης κάποιας ηλικίας άνθρωποι λόγω μειωμένων αντανακλαστικών είναι μεγάλη συζήτηση.

[Πηγή: Diaromotor]

 • Phaethon

  Εξαρτάται από το άτομο, υπάρχουν γερόντια που είναι λεβέντες και οδηγάρες και υπάρχουν και οι κινητοί τάφοι!

 • tora xeromaste….alla meta …kai opion parei o xaros!!!!!!!!!

 • Panos

  Παιδιά δεν είναι μεγάλη συζήτηση, είναι πολύ απλό δια ροπάλου να απαγορεύεται από τα 75 και πάνω τουλάχιστον. Γιατί όσο λεβέντης και να ναι ο παππούς, δεν έχει τα αντανακλαστικά που είχε ας πούμε στα 30-40 ότι και να λέμε…

 • Alex12de

  e enta3ei sto xwrio tou odhgaei to agori auto :P alla nai ypervolika megalos

 • Phaethon

  Το πιο σωστό είναι να περνάνε από εξετάσεις.

  Γιατί και άλλοι που είναι πολύ μικρότεροι μπορεί να έχουν χάλια αντανακλαστικά!!

 • hellboy

  κανετε τεραστιο λαθος δεν ειναι θεμα αντανακλαστικων αλλα στις μεγαλητερες ηλικιες χανεις την συγκεντρωση σου,δεν μπορεις να εστιασεις σε 1 αντικειμενο.αντιδρωντας σε 4-5-100 αντικειμενα συνχρονως ο εγκεφαλος παθενει συνχιση και δεν μπορει να δωσει σωστο σημα,γι αυτο οι παπουδες που πανε σιγα στον δρομο εχουν την εσθηση οτι πανε με χιλια.ρε παιδια περισι ανακοινωθηκε αυτη η ερευνα. μην μενουμε στην ερευνα του 70!!