Διεξήχθη ο 3ος αγώνας καρτ PICK στους δρόμους της Πάτρας, εκεί όπου έδωσε το παρόν και ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής καρτ, Jonathan Thonon. Οι δρόμοι του κέντρου της Αχαϊκής πρωτεύουσας έκλεισαν έτσι ώστε να φιλοξενήσουν τους μικρούς και μεγάλους οδηγούς, που ως σκοπό είχαν να προσφέρουν θέαμα. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ενώ εκτός από αγώνες καρτ είδανε επίσης αγώνες επίδειξης αυτοκινήτων αλλά και αγώνες ποδηλάτου.

Ο Jonathan Thonon πήρε την νίκη στην κατηγορία Super, ενώ στην BP125 νικητής αναδείχτηκε ο Δημήτρης Ζερβός. Στην κατηγορία Loux στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Χρήστος Δούβρης ενώ στη κατηγορία Mini ο Χρήστος Σαγανάς ήταν αυτός που είδε πρώτος την καρό σημαία.

Δες 192 φωτογραφίες αλλά και 4 video που μας έστειλε ο Θοδωρής (aka Theo Xydias). Ευχαριστούμε Θοδωρή, είναι το ελάχιστο που μπορώ να πω.

[tabs slidertype=”top tabs”] [tabcontainer] [tabtext]Video 1[/tabtext] [tabtext]Video 2[/tabtext] [tabtext]Video 3[/tabtext] [tabtext]Video 4[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab][/tab] [tab][/tab] [tab][/tab] [tab][/tab] [/tabcontent] [/tabs]