Η Toyota έχει ανακοινώσει ότι θα το παρουσιάσει επίσημα στην έκθεση του Τόκιο τον Δεκέμβριο, αλλά οι πρώτες φωτογραφίες της έκδοσης παραγωγής του πολυαναμένομενου FT-86 διέρρευσαν από κάποιο έντυπο. Λίγο πολύ είναι όπως το περίμενα, με ηπιότερες γραμμές από το FT-86 II Cocnept της Γενεύης χωρίς ωστόσο να χάνει την επιθετικότητα του με τις διπλές απολήξεις των εξατμίσεων να μένουν ως έχουν.

Το εσωτερικό είναι αρκετά όμορφο και σπορ, με κοντό λεβιέ ταχυτήτων, στροφόμετρο τοποθετημένο στο κέντρο, μπάκετ καθίσματα και τριάκτινο δίχρωμο δερμάτινο τιμόνι. Εν αναμονή περισσότερων φωτογραφιών.

Να θυμίσω ότι το οποίο θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα από το 2012 και θα φορά τον ολοκαίνουργιο ατμοσφαιρικό τετρακύλιδρο Boxer της Subaru που διαθέτει την D-4S τεχνολογία της Toyota και θα αποδίδει κοντά στα 200 άλογα. Η τεχνολογία D-4S συνδυάζει άμεσο ψεκασμό με ψεκασμό στην εισαγωγή των βαλβίδων.

Η Toyota αναφέρει ότι η τεχνολογία D-4S θα προσφέρει αυξημένη ιπποδύναμη και ροπή με μικρή κατανάλωση και εκπομπές CO2. Ο κινητήρας θα συνδυάζεται με δύο 6-τάχυτα κιβώτια, ένα μηχανικό και ένα αυτόματο με paddles στο τιμόνι. Εκτός αυτού, το πισωκίνητο αυτοκίνητο θα διαθέτει και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και έχει κατασκευαστεί πάνω στην νέα front-engined, rear-wheel drive πλατφόρμα της Subaru που παρουσιάστηκε στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο.

[Πηγή: Carspyshots]