Καμπάνια κατά της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ στη Νέα Ζηλανδία

Σχετικά άρθρα

Η ακόλουθη διαφήμιση, με τίτλο Legend, είναι μέρος της «Δεν οδηγάμε, όταν πίνουμε» καμπάνιας από τον Οργανισμό Μεταφορών της Νέα Ζηλανδία. Είναι ένα από τις λίγες τέτοιου είδους διαφημίσεις που δεν χρησιμοποιούνται τακτικές εκφοβισμού αλλά είναι αρκετά τολμηρή ώστε να κάνει κάποιον (και όχι μόνο έφηβους) να σκεφτεί δύο φορές να μην πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ένας άλλος στόχος του συγκεκριμένου σποτ, σύμφωνα με το διαφημιστικό πρακτορείο, είναι για την αντιμετώπιση της ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση μεταξύ των νεαρών ανδρών, “ότι αν οδηγείς μεθυσμένος και την γλυτώσεις θα έχεις να το λες σαν εμπειρία μοιράζοντας την με τους φίλους σου για πολλά χρόνια σαν επιτυχία”.

Δε ξέρω αν πετυχαίνει το σκοπό της, αν και εγώ προσωπικά βρήκα δυσκολία να καταλάβω την προφορά τους, αλλά αυτό που όλοι πρέπει να έχουμε σαν πεποίθηση είναι να μην πιάνουμε το τιμόνι αν έχουμε πιει.

http://www.youtube.com/watch?v=dIYvD9DI1ZA&feature=youtu.be

[Πηγή: YouTube]

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...