Hamilton: Δεν πρόκειται ν’ αλλάξω τον τρόπο που οδηγώ

Σχετικά άρθρα

Η φετινή σεζόν είναι η χειρότερη για τον Lewis Hamilton. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2008 έχει κάνει πολλά λάθη, ενώ σε κάποια Grand Prix δεν έχει δείξει αρκετά γρήγορος. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογία, 172 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο και Πρωταθλητή, Sebastian Vettel, και 38 πίσω από τον δεύτερο και team-mate του, Jenson Button, ο οποίος διανύει μια εξαιρετική χρονιά.

Αυτό που πρέπει να κάνει ο Hamilton, κατά τη γνώμη μου, είναι να ελέγξει την επιθετικότητά του, όχι να την περιορίσει. Γιατί αν το κάνει, τότε θα χάσει μέρος από την ταχύτητά του. Ο Βρετανός δηλώνει ότι δεν έχει σκοπό ν’ αλλάξει τον τρόπο που οδηγεί μέσα στην πίστα.

Δε νομίζω ότι πρέπει ν’ αλλάξω τον τρόπο που οδηγό. Ποιος είναι αυτός που θα μου πει πώς πρέπει να οδηγώ; Εγώ δε σας λέω πώς να ντυθείτε. Δε νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να πω σε κάποιον να κάνει αυτό που κάνει, και δε νομίζω ότι έχει κάποιος το δικαίωμα να μου πει πώς θα οδηγώ.

Σύμφωνα με τον “Billion Dollar Man”, ο μόνος που μπορεί να του πει να αλλάξει τον τρόπο οδήγησής του είναι ο Martin Whitmarsh, Πρόεδρος της McLaren, ο οποίος, ωστόσο, δε θα το κάνει.

Γνωρίζω τον Lewis πολύ καιρό, και από τότε που έτρεχε στα kart, τα έβαζε πάντα με τον εαυτό του. Αυτός είναι ο τρόπος του. Αυτή είναι η ψυχολογία του. Αυτό είναι που το δίνει κίνητρο.

Είναι πολύ σοβαρός όταν προσπαθεί να κάνει το καλύτερο που μπορεί. Είναι πάρα πολύ σκληρός με τον εαυτό του.

Ο 26χρονος θέλει τη νίκη στους δύο τελευταίους αγώνες της σεζόν, ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο μια κακή χρονιά.

[Πηγή: The National, PVM | Photo Copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από τη Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...